Antonescu: Puterea crede ca unde e o gramada de pitici apare si Alba ca Zapada

Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 17:42
2252 citiri
Antonescu: Puterea crede ca unde e o gramada de pitici apare si Alba ca Zapada
Foto: Antena3

Presedintele PNL Crin Antonescu a ironizat, vineri, membrii Coalitiei, care cauta sa intemeieze partide noi pentru a avea sanse sa castige alegerile din 2012.

"Oamenii astia de la putere sunt convinsi ca acolo unde este o gramada de pitici apare si Alba ca Zapada", a afirmat Antonescu vineri, cu ocazia Intalnirii Ligii Alesilor Locali ai PNL, care a avut loc la Brasov.

In acelasi context, liderul liberal a subliniat ca niciodata pana acum n-a fost mai clar cine reprezinta alternativa la actuala putere: "Coruptia nu a fost niciodata mai puternica, in potentialul ei, ca pana acum. Niciodata n-a fost atat de clar, sau poate doar in 1996 a fost la fel de clar, care este alternativa. Niciodata n-a fost mai clar cine inseamna aceasta schimbare".

Dupa ce a atribuit Puterii nenumarate figuri de stil, presedintele PNL a explicat, mai clar, cine este aceasta alternativa de care vorbeste: "PNL, si vorbesc acum in numele meu si in numele intregului partid. E un partid care nu a tradat, care a servit cum l-au ajutat puterile, dar cu bunacredinta, aceleasi valori. Acum m-am aliat cu PSD, am grija somerilor. De fiecare data cand ne-am aliat, nu am facut-o de amorul artei. Cele doua lucruri esentiale sunt increderea si organizarea".

Totodata, Crin Antonescu i-a transmis presedintelui Traian Basescu ca apogeul sistemului ticalosit a fost atins chiar de actuala guvernare, care nu este in niciun caz un antidot la sistemul acuzat pana nu demult de seful statului.

"Au pus seful la DNA pe care l-au dorit Monica Macovei si Traian Basescu. Au pus seful la CSM pe care l-au dorit Monica Macovei si Traian Basescu. Niciodata sentimentul public si realitatea nu au fost mai clare de atat ca justitia este controlata public. Niciodata nu a fost o putere mai compromisa decat puterea actuala. Aceasta putere este apogeul sistemului ticalosit si nicidecum antidotul sau adversarul acestuia", a criticat presedintele PNL.

Antonescu si-a continuat discursul cu exemple: "Ce fac cei de la Putere? Fac protectie sociala si incluziune sociala la TVR si la ICR. Televiziunea Romana, care m-a spalat pe mine, Basescu. Cine angajeaza astazi? Televizunea Romana si Institutul Cultural Roman".

Crin Antonescu s-a aflat vineri la Brasov cu ocazia Intalnirii Ligii Alesilor Locali ai PNL, care a reunit 1.435 de alesi locali, membri ai PNL: toti presedintii si vicepresedintii de consilii judetene, primarii si viceprimarii partidului.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Crin Antonescu presedinte PNL, #Alba ca Zapada, #Noua Republica , #presedinte PNL
Comentarii
S
Stan
rank 1
Poza bum
bum
rank 5
performanta lui antonescu este ca nu deschide ochii ! el doarme !