Antonescu: Sunt mai credibil ca Ungureanu

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 22:27
3376 citiri
Antonescu: Sunt mai credibil ca Ungureanu
Foto: B1 TV

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca se considera un lider mai credibil decat Mihai Razvan Ungureanu, mentionand ca daca premierul va initia o miscare noua in politica romaneasca, aceasta nu va avea succes.

"Cred ca sunt mai credibil decat Ungureanu in momentul de fata. Ma credeti sau nu, si eu cred ca aparitia unei forte politice noi ar fi facut bine scenei politice romanesti, insa suntem intr-un cerc vicios, deoarece e greu ca aceasta sa fie una autentica, de la firul ierbii", a spus Crin Antonescu, la B1 Tv.

Presedintele PNL a precizat ca, in prezent, este mai credibil decat Ungureanu, motivand ca el conduce un partid care exista cu adevarat, nu unul imaginar, care are un electorat bine stabilit si niste proiecte pe care le-a sustinut si le-a confruntat cu cei care voteaza.

"Ungureanu nu este un lider politic pentru ca nu are datele pe care le cere aceasta functie. El e un administrator, niciun partid nu il asuma sau reclama, deci nici el nu are mult spatiu de actiune asupra partidului de la Putere si al oamenilor sai, e un personaj foarte bine plasat mediatic, insa nu are celelalte elemente care l-ar face un lider", a adaugat Crin Antonescu.

El a reiterat ca miscari politice de genul Ungureanu, in ipostaza sa actuala, nu au sanse de credibilitate si de succes semnificativ pentru ca ele nu vin ca ceva nou, vin de la Cotroceni, de la Basescu si de la structurile care i-au sustinut pe Basescu si Ungureanu la putere.

De asemenea, liderul PNL a tinut sa sublinieze faptul ca Ungureanu nu mai este un membru al PNL, asa cum a sugerat premierul.

"Ungureanu nu e in PNL, a fost membru, de vreme ce s-a autosuspendat cand a fost numit la sefia SIE, insa aceste suspendari sunt facute atunci cand o functie, cum a fost aceasta, este incopatibilita cu cea de membru al unui partid politic. Dupa ce iese din functie, trebuie sa completeze niste acte pentru a se reinscrie in formatiunea politica", a explicat Antonescu.

El a mai spus ca nu este normal ca premierul sa pretinda ca apartine unui partid al Opozitiei.

"Nu inteleg pretentia lui de a fi independent si, in acelasi timp, membru amortit al unui partid. Eu cred ca e o anecdota. Si eu ma complac in tot felul de jocuri si imi doresc sa sa port un dialog cu el, ca prim-ministru al romaniei", a adaugat liderul PNL.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Antonescu credibilitate Ungureanu, #Antonescu miscare politica Ungureanu, #Antonescu Ungureanu membru PNL , #presedinte PNL