Antonescu: Vizita vicepresedintelui SUA nu are legatura cu alegerile

Marti, 20 Mai 2014, ora 21:52
1234 citiri
Antonescu: Vizita vicepresedintelui SUA nu are legatura cu alegerile
Foto: Facebook/ Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, la Timisoara, ca vizita vicepresedintelui american Joe Biden la Bucuresti "are o conotatie politica in sens major" si ca nu are nicio legatura cu alegerile din 25 mai sau cu cele prezidentiale din luna noiembrie.

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, la Timisoara, ca vizita vicepresedintelui american Joe Biden la Bucuresti are legatura cu politica din regiune, si nu cu alegerile europarlamentare sau cu cele prezidentiale din toamna.

"Categoric, vizita vicepresedintelui american are o conotatie politica in sens major. In sensul politic al parteneriatului strategic dintre SUA si Romania, in sensul situatiei politice regionale, in sensul politicii NATO in regiune. Nu are nicio legatura cu alegerile europarlamentare din 25 mai, si nici cu alegerile prezidentiale din noiembrie", a spus Crin Antonescu.

Joe Biden, la Bucuresti: E o obligatie sacra sa fim alaturi de voi si de NATO. Bazati-va pe noi

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a ajuns, marti dupa-amiaza, la Bucuresti, la bordul Air Force 2, impreuna cu sotia sa, pentru o vizita oficiala de doua zile, in care se va intalni cu presedintele Basescu, cu premierul Ponta si cu societatea civila, tema centrala fiind situatia regionala.

Biden se afla la Bucuresti cu misiunea de a aborda subiecte de actualitate precum relatiile economice bilaterale, situatia din Ucraina si regiune, securitatea energetica, dar si combaterea coruptiei si intarirea institutiilor democratice romanesti.

Vizita lui Joe Biden este cea mai importanta a unui oficial american in Romania in ultimii 5 ani, cand tot vicepresedintele SUA a venit la Bucuresti, in octombrie 2009. Casa Alba a anuntat ca Joe Biden, care vine impreuna cu sotia sa, Jill Biden, va avea intrevederi cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta.

Totodata, Biden se va adresa reprezentantilor societatii civile si se va intalni cu soldati romani si americani. In cele doua zile ale vizitei, circulatia rutiera se va desfasura in conditii normale in Bucuresti si nu vor fi dispuse restrictii majore de trafic.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Crin Antonescu vizita Biden, #Joe Biden vizita Bucuresti, #Joe Biden Romania , #presedinte PNL