Crin Antonescu: Acesta este un guvern harababura perfect

Autor: Ana Ilie
Luni, 22 Martie 2010, ora 23:24
2938 citiri
Crin Antonescu: Acesta este un guvern harababura perfect

"Intr-o tara in care toate guvernele au pacatuit prin zapaceala, acesta este si un guvern harababura perfect", a apreciat presedintele PNL, Crin Antonescu, performanta Executivului.

"Face lucruri de imagine", a continuat politicianul, invitat la Realitatea Tv.

Antonescu a dezbatut aprecierea ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, care a declarat ca nu a vazut niciun profesor mort de foame.

"Provin dintr-o familie de cadre didactice ... trebuie sa spunem ca atunci (inainte de caderea comunismului, n.red.) cadrul didactic, invatatorul, profesorul etc. era mai respectat si chiar mai bine platit", a povestit seful PNL.

"Dincolo de asta se vorbeste mult de meditatii dar n-am vazut profesor sa se imbogateasca din asta, pentru ca este pentru supravietuire ... Ganditi-va la situatia unor cupluri - daca amandoi lucreaza in invatamant, este grav ... N-am vazut profesori morti de foame, dar am vazut multi profesori imprumutandu-se sa supravietuiasca de la o luna la alta, neputand sa-si cumpere haine - nu vorbesc aici de posetele unor ministri!", a subliniat Antonescu.

"Oricum am da-o, din invatamant nu aveau ce sporuri sa taie, deoarece cu sporurile acelea, cat de cat, se mai tineau profesorii. La tara cu atat mai mult sporul putea fi consistent in unele cazuri, comparativ cu aceste salarii", a spus penelistul, continuand: "Intr-o tara in care toate guvernele au pacatuit prin zapaceala, acesta este si un guvern harababura perfect. Face lucruri de imagine".

Referindu-se la scandalul stenogramelor din cazul Catalin Voicu, Antonescu a apreciat ca "Povestea are un caracter de diversiune in sine, e foarte clar ca in afara grozaviilor pe care le citim acolo, stiam cu totii de la faptul ca exista interferente in justitie pana la interceptarea telefoanelor".

In ceea ce priveste vremuri mai bune pentru profesori, acestea vor veni "cand vom avea la putere o formula politica cu oameni care sa fie minim cu simtul responsabilitatii guvernarii", a conchis liderul PNL.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Crin Antonescu, #Crin Antonescu educatie, #Crin Antonescu Daniel Funeriu , #presedinte PNL