Crin Antonescu: Fiti disciplinati, nu fiti servili

Sambata, 04 Aprilie 2009, ora 14:04
1579 citiri
Crin Antonescu: Fiti disciplinati, nu fiti servili
Foto: Antena 3

Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal, i-a sfatuit pe sfatuit tinerii din Partidul National Liberal sa fie disciplinati nu servili, adaugand ca servilismul este o forma de mutilare a tineretii, care apare foarte des in politica.

Antonescu a tinut un discurs cu ocazia alegerii presedintelui TNL. Pentru presedintia TNL s-a inscris un singur candidat, Florin Alexa.

"Sunteti cei care pun la bataie tot ceea ce au mai bun si chiar daca inaintati in varsta, asa sa ramaneti", a declarat Crin Antonescu.

Presedintele PNL s-a declarat multumit de tinerii din partidul sau, adaugand ca deputatii si senatorii tineri si-au facut datoria pana in momentul de fata.

"Cand un tanar intra in politica el nu trebuie sa intre cu miza de a deveni ceva anume, ci trebuie sa intre din vocatia civica ca are ceva de facut pentru libertatea lui si a celorlalti, ca are ceva de facut in sluba societatii", a continuat Antonescu.

"Pentru a face politica bine trebuie sa aveti vocatie si cred ca cei mai multi o aveti, trebuie multa invatatura si cei mai multi o aveti", spune presedintele PNL.

Crin Antonescu spune ca politica trebuie facuta din vocatie si in mod profesionist si ca este fara indoiala o speranta a societatii romanesti ca de la tineri vor veni lucruri bune.

"Romanii nu asteapta tineri care sa fie legati de nepotism, nepasare si incompetenta asemeni celor batrani. Asteapta un politician tanar care sa faca politica asa cum se face in Europa", a mentionat presedintele PNL.

Presedintele PNL l-a dat pe Toader Paleologu drept exemplu de servilism in politica.

"Domnul ministru Toader Paleologu (...) mi-a reprosat indignat la instalarea acestui Guvern ca, in alocutiunea mea, l-am numit "mic" . A venit si mi-a cerut socoteala pentru ca sl numesc mic. Si i-am spus atunci cu toata durerea cu care vorbesti cu un tanar care dezamageste. Nu pot, domnule Paleologu, sa va spun altfel, pentru ca l-am cunoscut pe tatal dumneavoastra, care era mare. Nu va mai pot spune dumneavoastra nici mare, nici mijlociu", a spus Antonescu.

Crin Antonescu a incheiat printr-un sfat pentru tinerii politicieni liberali. "Incredeti-va in gustul politic care v-a facut liberal si nu altceva, chiar daca va poate costa pe termen scurt, daca va poate indeparta de o functie. Pe termen lung veti castiga. Un tanar liberal inseamna un rebel impotriva lipsei de libertate din lume, lipsei de sansa din lume, impotriva raului din lume cum apare el in politica", a spus Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Crin Antonescu PNL, #presedinte partid TNL, #politicieni tineri romani , #presedinte PNL
Comentarii