Crin Antonescu: Gigi Becali, un soi de supervedeta comica a politicii romanesti (Video)

Duminica, 28 Octombrie 2012, ora 12:16
2999 citiri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a incercat, din nou, duminica, sa justifice prezenta lui Gigi Becali pe listele liberalilor. De data aceasta a dat vina pe jurnalisti, care l-au transformat intr-o "supervedeta comica a politicii romanesti".

"Gigi Becali are in Romania importanta pe care voi i-ati acordat-o. Mai mare, mai mica, nu conteaza, nu USL, nu PNL a facut din Gigi Becali un soi de supervedeta, adesea comica, a politicii romanesti, ci relatia cu mass-media", le-a reprosat Crin Antonescu jurnalistilor, in timpul unei emisiuni la PRO TV.

El s-a straduit sa minimalizeze impactul lui Gigi Becali asupra PNL.

"Faptul ca Gigi Becali a incheiat cu USL un acord politic si va candida la alegerile parlamentare pe listele USL este o chestiune de detaliu, nesemnificativa in raport cu discursul meu politic si cu politica in general, politica nationala a USL. Ponderea lui Gigi Becali este doar de un loc in viitorul Parlament", a explicat Antonescu.

Liderul liberal a negat si posibilitatea ca finantatorul Stelei sa ajunga sa ocupe vreun post de ministru.

Crin Antonescu, ironizat de un deputat PNL: Prin oi insine!

"Este o intrebare retorica. Acordul consta in aceasta asociere si in candidatura lui Gigi Becali, prezenta lui in PNL este formala. Daca dansul va vrea mai departe sa se implice, vom lua decizii atunci, acum nu se pune problema sa aiba niste functii in PNL sau sa fie ministru. Gigi Becali este membru PNL, cel putin formal, ca altfel nu ar fi putut candida pe listele USL", a subliniat presedintele PNL.

De acord cu primatul ideilor asupra oilor

Liderul PNL s-a declarat de acord cu "panseul" lui Calin Popescu Tariceanu, care spunea ca apreciaza "oamenii care manipuleaza idei, nu oi".

Becali, atac la Tariceanu: Un barbat cu 5 neveste n-o sa fie de partea mea!

"Deci faptul ca Gigi Becali vine si el in USL si candideaza pe un loc nu infirma, dar deloc, primatul ideilor asupra oilor in dezvoltarea omenirii.

Eu cred ca domnul Tariceanu stie, si poate era bine sa spuna, ca odata cu venirea lui Gigi Becali au mai venit niste oameni in randurile si pe locurile eligibile ale PNL care se ocupa cu ideile. De exemplu, profesorul Vlad Nistor si profesorul Daniel Barbu se ocupa cu ideile, nu cu oile. PSD-ul, la randul sau, a adunat oameni importanti. Liberalismul nu este numai distinctia dintre idei si oi", a subliniat Antonescu.

Presedintele PNL a mai spus ca este nevoie si de Gigi Becali pentru ca "majoritatile solide se construiesc prin insumarea tuturor voturilor care pot fi adunate".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#Crin Antonescu Gigi Becali, #Crin Antonescu Becali ministru, #Crin Antonescu Tariceanu Becali , #presedinte PNL