Crin Antonescu ia in calcul iesirea in strada: E dreptul nostru ca cetateni

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 22:09
4215 citiri
Crin Antonescu ia in calcul iesirea in strada: E dreptul nostru ca cetateni

PNL ia in calcul iesirea in strada, a anuntat, sambata seara, presedintele Crin Antonescu, sugerand ca si liberalii sunt cetateni ai Romaniei, asadar si ei au dreptul sa protesteze.

"PNL nu a fost implicat in niciun fel, pana in acest moment, in organizarea protestelor din Bucuresti si din celelalte orase ale Romaniei. Dar nu putem sa nu fim solidari cu oamenii care isi cer niste drepturi. (...) Parlamentul a fost batjocorit prin 14 asumari de raspundere. (...) Suntem in tara in care presedintele isi face de cap", a tinut sa lamureasca situatia Crin Antonescu, sambata seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Violente in centrul Bucurestiului: Jandarm ranit grav la cap

"Salut inca o data faptul ca, in numele unei bune parti din societatea romaneasca, dincolo de orice relatie cu vreun partid politic, niste oameni au iesit in strada si au facut-o civilizat, in numele unor valori", a adaugat liderul liberal.

Potrivit presedintelui PNL, protestele din Romania nu sunt decat rezultatul actiunilor presedintelui Traian Basescu: "Traian Basesu a anihilat Parlamentul, distrugand sindicatele, contestand orice forma de elita din Romania - este semnifictiv conflictul cu Arafat - el ne-a adus aici".

Totodata, Crin Antonescu a atras atentia ca protestele din ultimele zile din orasele mari ale Romaniei nu reprezinta decat inceputul: "Nu e decat inceputul. (...) Daca au si avem o urma de rationalitate, cea mai buna solutie ar fi alegerile anticipate. Aceste manifestatii cu o mie de oameni colo, o mie dincolo au fost si sunt manifestatii spontane".

Piata Universitatii: Batai cu pietre, gaze lacrimogene si jandarmi raniti LIVE

Nu in ultimul rand, Antonescu a subliniat ca nu doar protestatarii sunt victime, ci si jandarmii: "Cand niste lucruri degenereaza, (...) jandarmii sunt la fel de victime ca si manifestantii, niste victime ale unei puteri absurde".

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu PNL proteste, #protest Piata Universitatii, #proteste Romania, #Traian Basescu Raed Arafat , #presedinte PNL
Comentarii