Crin Antonescu nu vrea premier de la PSD, daca trece motiunea

Joi, 30 Septembrie 2010, ora 08:27
2663 citiri
Crin Antonescu nu vrea premier de la PSD, daca trece motiunea
Foto: antena 3

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca, in cazul in care motiunea de cenzura, pe care Opozitia se pregateste sa o depuna, va trece de Parlament si Guvernul Boc va cadea, premierul nu ar trebui sa fie de la PSD, ci mai degraba independent.

"Noi nu cautam un pretext pentru suspendarea presedintelui. Daca obiectivul nostru ramane cu seriozitate schimbarea Guvernului, atunci, daca este nevoie sa suspendam presedintele, il suspendam, dar obiectivul principal trebuie sa ramana schimbarea Guvernului", a declarat Antonescu, pentru Evenimentul Zilei.

Antonescu: Romania nu are cu adevarat Guvern, am ajuns o republica bananiera (Video)

Presedintele liberal a mai spus ca cei care nu fac parte din Guvernul alternativ al PNL nu vor fi nici intr-un viitor guvern in care liberalii vor intra.

Crin Antonescu sustine ca nu este profitabil sa intri la guvernare in aceste momente dar spune ca are "convingerea ca cine are curajul sa-si asume guvernarea Romaniei in astfel de momente si chiar face cate ceva are de castigat inclusiv din punct de vedere electoral".

Liderul PNL sustine ca presedintele Traian Basescu are un motiv si procedural, si moral foarte puternic sa nu promulge Legea pensiilor, fiindca "ea a fost adoptata in Camera Deputatilor printr-o frauda la vedere, printr-o frauda de maxima notorietate".

Intrebat daca se considera un lider autoritar, asa cum spun unii liberali, Crin Antonescu spune ca este doar "un lider hotarat si dispus sa riste. Sunt un lider care este gata sa joace pentru decizii pe care le considera esentiale, sa joace in fiecare moment scaunul de presedinte".

In urma cu cateva zile, liderul PNL a criticat dur Guvernul Boc si pe presedintele Traian Basescu, sustinand ca Romania "nu mai are cu adevarat Guvern" si a anuntat ca propune Opozitiei finalizarea negocierilor pentru un nou Guvern si depunerea motiunii de cenzura.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Antonescu motiune premier, #Antonescu PNL PSD motiune, #Crin Antonescu PNL , #presedinte PNL
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Poza XERESS
XERESS
rank 3
io propun sa-l aduca pe Tony Blair,,,,,.............