Crin Antonescu, nuntas la Caransebes: Daniel Chitoiu a fost nas

Luni, 05 Noiembrie 2012, ora 15:01
5034 citiri
Crin Antonescu, nuntas la Caransebes: Daniel Chitoiu a fost nas
Foto: Caras Online

Liderul PNL, Crin Antonescu, a participat impreuna cu sotia si fiica, in acest weekend, la nunta unicei fiice a primarului Caransebesului, Marcel Vela (PNL).

Se poate spune ca nunta a fost "liberala", pentru ca atat socrul mic, cat si mirele si nasul sunt membri PNL. Astfel, ginerele, Cristian Dragomir, este viceprimarul liberal al comunei Armenis, in timp ce nasul mare a fost ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, fost lider PNL in perioada in care Crin Antonescu a fost presedinte interimar al Romaniei.

Peste 700 de invitati le-au urat "Casa de piatra" tinerilor insuratei, scrie deBanat.ro.

Cununia civila a fost oficiata chiar de socrul mic, iar cea religioasa, la Catedrala Episcopala, de un sobor de preoti condus de PSS Lucian, episcopul Caransebesului. Marcel Vela a comandat un covor din petale de trandafiri rosii, pe care a condus-o spre altar pe fiica sa, iar la finalul ceremoniei religioase mirii au eliberat porumbei.

Printre invitati s-au numarat Mariana Campeanu, Ludovic Orban, Rares Manescu, Tudor Chiuariu, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, omul de afaceri Romeo Dunca, dar si numeroase alte oficialitati si prieteni, mai scrie sursa citata.

Familia Antonescu a intarziat la eveniment si a fost asteptata in fata primariei chiar de Marcel Vela. Presedintele Senatului a fost supravegheat in permanenta de garzile de corp si a refuzat sa discute cu presa.

Petrecerea a avut loc la Hotel Imperial, printre cei care au animat-o fiind Nicoleta Voica si Marcel Pavel.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Crin Antonescu nunta Caransebes, #Crin Antonescu nunta Vela , #presedinte PNL