Crin Antonescu: Pedelistii nu sunt doar infractori, sunt nesimtiti

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 20:18
3450 citiri
Crin Antonescu: Pedelistii nu sunt doar infractori, sunt nesimtiti
Foto: Antena3

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca PD-L este "un partid infractor" pentru care nu mai exista norme legale si care "a impins nesimtirea la rang de lege".

Declaratiile au fost facute la Antena3, unde liderul liberalilor a fost invitat sa comenteze acuzatiile de frauda aduse de Opozitie la adresa presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, in legatura cu numararea voturilor date pe 15 septembrie, la Legea Pensiilor.

"Ne-am obisnuit cu foarte multe derogari, cu diverse forme de abuz...E un soi de 'merge si asa'.(...) Dar e mai rau decat intr-un regim totalitar, pentru ca intr-un regim totalitar se pastrau macar aparentele(...) Momente tensionate, discutabile au mai fost, dar niciodata nu s-a intamplat o frauda atat de clara, dovedita in modul cel mai evident", a comentat Crin Antonescu.

Mai mult, seful liberalilor a subliniat ca acest caz este "un exemplu foarte spectaculos", dar atat, pentru ca "avem de a face cu un partid infractor, care nu a ajuns deodata in situatia asta" si explicand ca asa se intampla ori de cate ori presa prezinta diverse cazuri de coruptie in care sunt implicati pedelisti, iar acestia nu reactioneaza.

"Cat sunt dansii la putere, nu mai exista norme(...) Nimeni din fruntea Partidului Democrat Liberal nu se sinchiseste. Ei nu sunt doar infractori, sunt nesimtiti si au impins nesimtirea la rang de lege", a acuzat Antonescu.

Laszlo Borbely: O sa va dau 4-5 exemple de cazuri similare de pe vremea lui Bogdan Olteanu

Prezent in emisiune in calitate de reprezentant al Puterii, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a avut o opinie mai ponderata.

Vicepresedintele UDMR a explicat ca este deputat din 1990 si ca astfel de situatii controversate au fost des intalnite in activitatea Parlamentului in ultimii ani, atunci cand Puterea nu reuseste sa asigure cvorumul necesar trecerii legilor.

Ministrul a spus ca, in opinia sa, in acest caz exista doar suspiciuni de frauda, nu dovezi, si ca potrivit regulamentelor Camerei Biroul Permanent trebuie sa decida reluarea votului pe Legea Pensiilor.

Borbely a tinut insa sa reaminteasca mai multe situatii din anii 2006-2007 cand presedinte al Camerei Deputatilor era liberalul Bogdan Olteanu si cand Opozitia a lansat acuze similare la adresa lui, mai precis fraudarea votului la mai multe legi importante.

"Pot sa le reiau din stenograme, au fost 4-5 situatii in care s-a spus ca legile au trecut in mod fraudulos (...)Nu e nici prima, nici ultima oara in Parlamentul Romaniei", a admis deputatul UDMR, precizand insa ca in momentul in care exista o suspiciune de fraudare a votului, acesta trebuie reluat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Crin Antonescu frauda Anastase, #Roberta Anastase frauda , #presedinte PNL