Crin Antonescu vrea Congres Extraordinar in martie

Luni, 25 Ianuarie 2010, ora 14:12
2678 citiri
Crin Antonescu vrea Congres Extraordinar in martie
foto: Antena 3

Presedintele PNL Crin Antonescu a propus luni delegatiei permanente de la Brasov organizarea unui Congres Extraordinar al partidului la inceputul lunii martie.

"Cred ca este momentul ca PNL sa aiba o dezbatere intr-un for suprem asupra liniei politice urmatoare, asupra unei oferte politice majore pentru societatea romaneasca si a unor aspecte programatice ce trebuie adaptate la conjunctura politica", a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL si-a exprimat speranta ca delegatia permanenta va accepta propunerea sa si Congresul Extraordinar va fi organizat "in cel mai scurt timp cu putinta, in primele zile ale lunii martie".

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban declarase saptamana trecuta ca un congres ordinar al partidului nu va putea fi organizat, potrivit calendarului, inainte de luna septembrie.

"Delegatia Permanenta va hotari convocarea congresului. Conform statutului, congresul de anul acesta este unul care are un caracter de congres ordinar, este reglementat prin prevederile statutului.(...) Cel mai probabil, dupa cum am studiat calendarul, luna in care se poate tine congresul este luna septembrie", a explicat Orban.

Fostul lider liberal, Viorel Catarama, a declarat pentru Realitatea.net ca asteapta organizarea rapida a congresului partidului, adaugand ca nu a luat inca o decizie privind candidatura sa. "Cu atat mai repede cu atat mai bine", a spus Catarama, despre organizarea congresului PNL.

Mihalache devine consilier al lui Antonescu

Liderul liberal Crin Antonescu a adaugat ca, in cadrul Biroului Politic Central, s-a decis ca Ioana Costescu, consilierul lui Andrei Chiliman, sa conduca Departamentul de comunicare al PNL, si ca Dan Mihalache sa devina consilier al presedintelui PNL.

Astfel, Ioana Costescu va conduce Departamentul de comunicare al PNL. Dan Mihalache, cel care a coordonat comunicarea partidului in perioada campaniei, a devenit consilier al presedintelui PNL, functie ocupata anterior de Eduard Helvig, informeaza NewsIn.

Antonescu a adaugat ca intelegerea dintre PSD si PNL pentru ocuparea functiilor vacantate din colegii la nivelul Bucurestiului inca va functiona, iar liberalii vor sustine, cel mai probabil, candidatura conservatorilor pentru postul din sectorul patru lasat liber de Daniela Popa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Congres Extraordinar PNL martie, #Antonescu congres PNL martie , #presedinte PNL
Comentarii
Poza www.chatchat.ro
www.chatchat.ro
rank 2
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
CRINEL CAP de LEMN mai lasa si pe alti sa vorbeasca in numele PNL-ului ca de tine suntem satui de tine si de "organele" voastre invechite. Crinel Cap de Lemn = Coada de Ciocan. Omul trebuie sa fie un pic se.ni.l. Sufera de vreun complex legat de cap... .