Dinescu: Crin Antonescu a devenit un ins borsit, cu un aer vesnic jignit

Sambata, 04 Iunie 2011, ora 16:26
3344 citiri
Dinescu: Crin Antonescu a devenit un ins borsit, cu un aer vesnic jignit
Foto: Arhiva

Mircea Dinescu a lansat, vineri, cateva remarci usturatoare la adresa lui Crin Antonescu, prezidentiabilul pe care l-a sustinut la alegerile din 2009, criticandu-l pentru faptul ca "are boala pe jurnalisti" si se aliaza cu Ponta, nu cu Patriciu, "tatucul liberalismului".

"Cred ca Crin Antonescu are un aer al omului vesnic jignit, se simte ofensat de presa, de Patriciu... Un adevarat politician nu trebuie sa vina cu acest sentiment in fata alegatorilor. Aceasta alergie la jurnalisti... ca politician ar fi culmea, unii te injura, altii te lauda. Asta este, accepta acest joc. Nu poti sa vii ca politician si sa ai boala pe cativa jurnalisti", a spus Mircea Dinescu in prima editie a emisiunii "Tanase si Dinescu", proaspat reintrodusa in grila Realitatii TV.

"El a devenit la ora asta un ins borsit, are tot timpul aerul asta usor jignit(...). Eu am avut o mare simpatie pentru Antonescu, am vrut sa-l si sprijin in campanie. Simt ca nu este pe drumul cel bun. Crin Antonescu era un alergator de cursa lunga, era un politician cu un discurs aparte, pentru ca e profesor de istorie si e un om citit. Trebuia sa mearga pe aceasta chestie. Ori eu, in loc sa-l vad cu Patriciu, care este tatucul liberalismului in Romania, il vad cu Ponta", a mai afirmat Mircea Dinescu, considerand alianta cu PSD drept un handicap pentru Antonescu.

In plus, scriitorul i-a dat si un sfat liderului PNL: "Sa revina la personajul care era el".

"Dar nu e usor, dupa ce ai fost frumoasa si sexy, la 18 ani, sa vii la 48... ", a comentat ironic Dinescu.

Replicile acestuia vin in contextul in care, in ultima perioada, Crin Antonescu i-a apostrofat public pe unii jurnalisti si scriitori care il critica vehement, s-a arata iritat de intrebarile primite la conferintele de presa, si s-a delimitat in repetare randuri de Dinu Patriciu, despre care a spus ca ar trebui sa demisioneze din PNL.

Antonescu: In locul lui Patriciu, mi-as da demisia din PNL - Voiculescu, personaj pozitiv

Antonescu: E o campanie impotriva mea, eu sunt un om harnic, muncesc foarte mult

Mircea Dinescu s-a distantat de mai multa vreme de liderul PNL, Crin Antonescu, in special dupa ce acesta a decis sa faca alianta cu PC, al carui presedinte de onoare este Dan Voiculescu, vicepresedintele Senatului care a primit decizia definitiva de colaborator al fostei Securitati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Dinescu Antonescu, #Dinescu Antonescu Patriciu, #Antonescu Patriciu demisie , #presedinte PNL