Iliescu, elogiat de Antonescu: Tot ce spune este corect, de la cap la coada

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 19:45
3148 citiri
Iliescu, elogiat de Antonescu: Tot ce spune este corect, de la cap la coada
Foto: Arhiva

Liderul PNL Crin Antonescu nu intelege de ce se spune ca Ion Iliescu este vinovat de crimele comise la mineriade. In plus, el considera ca problemele Romaniei nu sunt generate de Ion Iliescu, iar tot ce spune fostul presedinte "este corect, de la cap la coada".

Liderii USL au fost prezenti, marti, la Bistrita Nasaud, prilej cu care unul dintre jurnalistii care au participat la conferinta de presa de la finalul vizitei a afirmat ca, desi majoritatea romanilor sunt momentan impotriva presedintelui Traian Basescu, ei nu se indreapta catre USL, din cauza lui Ion Iliescu.

In replica, liderul liberalilor, Crin Antonescu, l-a intrebat pe jurnalist pe ce isi intemeiaza acuzatia ca Ion Iliescu este "vinovat de crime la mineriade".

"Pe ce se bazeaza asta? Pe un verdict al justitiei? Nu. E la fel de adevarata ca aceea ca Basescu a furat flota acestei tari. In fata justitiei e o afirmatie la fel de adevarata", a declarat Crin Antonescu, conform unui comunicat remis Ziare.com.

In plus, liderul liberalilor a intrebat retoric cum a facut fostul presedinte crimele de la mineriade.

"In vreme ce Iliescu facea crime, daca dumneavoastra sustineti ca facea crime la mineriade, cu ce le facea? Cu mainile goale sau cu trenurile? Cine conducea trenurile? Cunoasteti de un tovaras Basescu Traian care dirija de la Bucuresti aceste trenuri din Valea Jiului? Daca nu, cautati-l pe domnul inginer Banucu, daca sunteti pasionati de chestiunea mineriadelor si intrebati-l", a mai argumentat Crin Antonescu.

"Ce spune Iliescu astazi este corect, de la cap la coada"

Liderul PNL s-a lansat apoi intr-un adevarat elogiu la adresa fostului presedinte al Romaniei, in prezent presedinte de onoare al PSD, sustinand ca problemele cu care se confrunta romanii astazi nu sunt generate de Ion Iliescu "in niciun fel".

"Ion Iliescu este un om retras din politica activa pe care il putem judeca, aprecia intr-un fel sau altul. Este un om care s-a confruntat cu electoratul cand a castigat, cand a pierdut, iar problema si problemele Romaniei de astazi nu sunt generate de Ion Iliescu in nici un fel. Nici coruptia de astazi din Romania, nici aservirea institutiilor care ar trebui sa fie independente astazi in Romania, nimic din toate acestea nu este generat de Ion Iliescu.

Ion Iliescu este daca vreti sa spunem asa, retras, este intr-o pozitie de onoare, participa la niste intalniri ale PSD-ului, spune lucruri corecte, ce spune Iliescu astazi este corect de la cap la coada, adica vorbeste despre separatia puterilor in stat, despre echilibrul parlamentar, despre democratie si Romania, stimate domn, este singura tara din Europa care este condusa de doi comunisti: Traian Basescu si Emil Boc. Ion Iliescu nu mai conduce de mult Romania", a conchis Crin Antonescu, in conferinta de presa tinuta la Bistrita Nasaud.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Iliescu mineriade, #Crin Antonescu Iliescu, #Ion Iliescu PNL, #Crin Antonescu USL PNL , #presedinte PNL