Invataturile lui Crin Antonescu pentru tinerii liberali: Sa nu uitam niciodata...

Sambata, 10 Martie 2012, ora 20:35
4359 citiri
Invataturile lui Crin Antonescu pentru tinerii liberali: Sa nu uitam niciodata...
Foto: Digi 24

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a tinut o cuvantare tinerilor liberali, sambata seara, in care le-a transmis o serie de invataturi, enumerandu-le lucrurile pe care nu trebuie sa le uite niciodata.

"Nu trebuie niciodata sa uitam ca partidul nostru este singurul partid de o varsta cu Romania si fauritor al Romaniei. Nu trebuie sa uitam niciodata ca partidul nostru este singurul partid national din Romania.

Nu putem si nu trebuie sa uitam niciodata ca partidul nostru este singurul liberal din Romania. Nu putem si nu trebuie sa uitam niciodata ca partidul nostru este singurul de dreapta din Romania", le-a transmis Crin Antonescu colegilor sai mai tineri, in cadrul Galei Tineretului Liberal, de la Palatul Parlamentului.

Razboiul politic din 2012

Presedintele PNL a reamintit importanta anului electoral 2012, exprimandu-si convingerea in unitatea liberalilor in lupta de pe scena politicii din Romania.

"Suntem intr-un an foarte greu, in care vom da impreuna si veti da impreuna cu noi mai multe batalii. Nu vor fi simple competii electorale, sa nu ne facem iluzii, desi avem nevoie de toate sperantele noastre.

Va fi un razboi, pentru multi dintre voi nu va fi deloc prima batalie. V-ati dovedit in decursul timpului o unitate de elita a partidului nostru. Nu va fi prima batalie, dar va asigur ca va fi cea mai grea. Avem nevoie de toata energia, de toata credinta si de toata responsabilitatea", le-a transmis Crin Antonescu tinerilor liberali.

Liderul PNL a spus despre acestia ca sunt "frumosi in spirit", amintind lucruri pe care actuala guvernare ii invata pe liberali.

"(...) Desi suntem invatati ca politica inseamna numai si numai compromis, desi suntem invatati ca ceea ce au facut in raport cu acest partid oameni ca Stolojan, Ungureanu, Melescanu, Vladescu inseamna pragmatism si succes, eu ma dovedesc un elev ingrozitor de prost", a declarat liderul liberal, amintind ca vine un moment in care chiar si oamenii politici trebuie sa spuna "niciodata".

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Crin Antonescu conferinta tineri liberali, #Crin Antonescu adresare liberali, #Crin Antonescu invataturi tineri liberali , #presedinte PNL