Noi contre intre Antonescu si Chiliman

Luni, 05 Noiembrie 2012, ora 18:34
2345 citiri
Noi contre intre Antonescu si Chiliman

Presedintele PNL Crin Antonescu spune ca el nu poate fi vizat de critici pe care i le adreseaza Andrei Chiliman, "indiferent ca le citeste, ca le recita, ca le inventeaza pe loc" si ca in general nu ia in seama spusele primarului sectorului 1.

Antonescu a fost solicitat sa comenteze declaratiile de sambata ale lui Andrei Chiliman. "Afirmatii de mare generalitate si teze care nu constituie subiect pentru campania electorala", a replicat el.

Intrebat daca s-a simtit vizat, liderul PNL a negat: "Eu am spus ca pe ale domnului Chiliman nu le iau in considerare, am spus mai de mult treaba asta. (...) Nu pot fi vizat eu de afirmatiile dlui Chiliman, indiferent ca le citeste, ca le recita, ca le inventeaza pe loc. Nu, chiar nu.

Suntem intr-o campanie electorala, pe mine ma intereseaza victoria USL in aceasta campanie, pe mine ma intereseaza candidatii si orice s-ar intampla si orice ar mai organiza adversarii politici prin cine nu te astepti, nu veti auzi de la mine nici macar o replica data unui coleg sau unor colegi care candideaza in numele USL in aceasta campanie", a mai afirmat liderul PNL.

Antonescu a spus ca nu are de ce comenta nici afirmatiile lui Neagu Djuvara, care s-a declarat recent dezamagit de liberali si a spus ca se face ca nu ii cunoaste. "M-am pronuntat despre asta. Nu e subiect nici dl Djuvara, nici afirmatiile domniei sale in aceasta campanie", a conchis seful PNL.

Chiliman: Sa nu-l inlocuiti pe Basescu cu un individ mai slab pregatit

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, le-a spus, sambata, candidatilor USL Sector 1 sa nu copieze naravurile presedintelui Traian Basescu, cerandu-le sa fie atenti sa nu-l inlocuiasca pe acesta "cu un individ mai rau, mai lipsit de caracter si de bun-simt".

"Oamenii s-au saturat de vorbe goale, de promisiuni desarte, de cai verzi pe pereti. Angajati-va doar la ceea ce sunteti siguri ca puteti realiza! Oamenii vor mai mult respect. Respectati-i pe cei mai in varsta, care nu trebuie tratati ca niste pomanagii. Nu le promiteti ca le mariti pensiile, atunci cand stiti ca nu o puteti face.

Aveti insa grija ca macar sa nu le scadeti pe cele de acum. Oamenii vor unitate, nu dezbinare. Vor oprirea razboiului politicianist. Incetati sa-i mai impatiti in doua tabere! In basisti si anti-basisti. Nu copiati naravurile lui Traian Basescu! Aveti grija sa nu-l inlocuiti pe Traian Basescu cu un individ mai slab pregatit decat el, mai rau, mai lipsit de caracter si de bun-simt", a afirmat edilul sectorului 1.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Crin Antonescu reactie Chiliman, #Chiliman atac Antonescu , #presedinte PNL