Crin Antonescu si-a varsat nervii pe jurnalisti dupa ce a fost huiduit la Cluj

Sambata, 26 Octombrie 2013, ora 16:24
8772 citiri
Crin Antonescu si-a varsat nervii pe jurnalisti dupa ce a fost huiduit la Cluj
Foto: B1TV

Crin Antonescu, prezidentiabilul USL, s-a aratat extrem de iritat de insistentele cu care jurnalistii l-au asaltat cu intrebari dupa ce a fost huiduit de mai multi protestatari, sambata, pe Aeroportul din Cluj-Napoca.

Presedintele Senatului venise la inaugurarea noii piste a Aeroportului, dar la eveniment si-au facut aparitia mai multi protestatari, unii nemultumiti de banii primiti pe terenurile expropriate, altii nemultumiti de proiectul Rosia Montana. Cu totii erau pregatiti sa il intampine pe premierul Victor Ponta cu mesaje de genul "Respectati proprietarii - Nu 0,80 lei/ mp", "Astazi la inaugurare, noi suntem in tribunale" sau "Jos Ponta" si "Salvam Rosia Montana".

Premierul nu a mai venit, iar Crin Antonescu a fost nevoit sa aiba parte de toate reprosurile care erau destinate initial sefului Guvernului.

Antonescu, huiduit pe aeroportul din Cluj. Ponta si-a anulat vizita

Asaltat de jurnalisti cu intrebari, Crin Antonescu a ras mai intai, incercand sa minimalizeze cele intamplate, dupa care s-a ratoit la reprezentantii presei.

Intrebat cum le raspunde protestatarilor, Antonescu a replicat: "Nu raspund. Daca unii cetateni aveau pofta de a fluiera, e dreptul lor!"

"Sa nu dramatizam, nu au dat cu bombe. Eu nu am detalii, discutati cu presedintele Consiliului Judetean", a mai spus el.

De asemenea, intrebat daca are de gand sa stea totusi de vorba cu protestatarii, Crin Antonescu a comentat ironic: "Sunt dispus sa vorbesc. Unde? Dumneavoastra fluierati? Aduceti un protestatar aici, sau 2, sau 5 (...) Se poate comunica cu institutiile, nu putem in cadrul unei ceremonii, atunci cand treci in revista o garda de onoare, sa rezolvi si problema exproprierilor".

Pentru ca o jurnalista i-a atras atentia ca alaturi de el este presedintele Consiliului Judetean Cluj, colegul sau de partid Horea Uioreanu, asa ca ar putea sa discute cu acesta despre nemultumirile protestatarilor, Crin Antonescu a replicat nervos: "Am trecut demult de varsta gradinitei, daca aveti vocatie pedagogica, exersati-o in alta parte! Nu puteti dicta ce sa fac eu acum cu domnul Uioreanu".

Pe de alta parte, Crin Antonescu a declarat ca nu stie de ce nu a mai venit Victor Ponta sambata la Cluj-Napoca, desi vizita figura in programul sau.

"Chiar nu stiu (...) Nu, nu am vorbit astazi", a declarat liderul PNL.

Crin Antonescu a fost deranjat si de o intrebare pusa de un alt jurnalist, spunand ca "inainteaza in varsta de cinci decenii", asa ca se bucura ca e numit "baiat bun".

De asemenea, intrebat cum comenteaza declaratia facuta sambata de Vasile Blaga, conform careia ar fi un candidat la prezidentiale "obosit", asa ca Victor Ponta va fi prezidentiabilul USL in 2014, Crin Antonescu a replicat ca nu are nimic de declarat despre Vasile Blaga. "Sa fie sanatos!", a mai spus el.

Cum o jurnalista a insistat sa afle daca ramane candidatul USL la prezidentiale, Crin Antonescu a intrebat-o: "De ce? S-a intamplat ceva azi noapte, ati visat ceva?".

Un alt jurnalist l-a intrebat pe liderul PNL de ce este asa irascibil, s-a intamplat ceva?

"Asa sunt eu!", i-a raspuns nervos Crin Antonescu.

Presedintele Senatului a participat la ceremoniile de la Cluj-Napoca alaturi de vicepremierul Liviu Dragnea si de ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, fiind insotit de seful sau de campanie pentru prezidentiale, Niels Schnecker.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Antonescu huiduit aeroport Cluj, #Antonescu nervos jurnalisti Cluj, #Antonescu huiduit protestatari Cluj , #presedinte Senat