Antonescu: Am trecut peste impertinentele lui Ponta (Video)

Luni, 15 Noiembrie 2010, ora 10:50
2889 citiri
Antonescu: Am trecut peste impertinentele lui Ponta (Video)
Foto: Antena3

Crin Antonescu, liderul PNL, a declarat luni dimineata ca a trecut peste impertinentele lui Victor Ponta si ca a ramas consecvent in relatia cu partidele de Opozitie, dar si cu PD-L.

Intrebat de jurnalisti care este situatia in Opozitie, in conditiile in care intre PNL si PSD au aparut tensiuni si declaratii acide in ultima vreme, Crin Antonescu a raspuns: "Eu am facut intr-un anumit context niste aprecieri privitoare la raporturi istorice, amenintari care exista, nu am facut atacuri personale. Am trecut peste impertinentele lui Ponta si sunt dispus in continuare sa trec".

Liderul PNL a adaugat ca cele doua partide de Opozitie au "niste lucruri de aparat si actiuni de facut in comun". Acesta a caracterizat insa drept "intarziata" reactia lui Victor Ponta cu privire la ultima sa declaratie, privind asumarea raspunderii pe Legea Educatiei.

Antonescu sustinea, saptamana trecuta, ca PNL va incepe procedura de suspendare a presedintelui, daca Basescu va promulga o lege a Educatiei pe care Guvernul isi va asuma raspunderea, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale.

Curtea Constitutionala a decis ca asumarea raspunderii pe Legea Educatiei nu intruneste criteriul de urgenta, in conditiile in care legea ar urma sa intre in vigoare anul viitor, iar in Senat exista deja un proiect de lege in dezbatere pe aceeasi tema. Opozitia, dar si voci din interiorul PD-L, au salutat decizia, consdierand ca este corecta, insa premierul Emil Boc a declarat ca nu vede niciun motiv pentru care Guvernul nu ar putea sa-si asume in continuare raspunderea pe lege.

Liderul liberal a declarat ca, la invitatia lansata pentru luni, au raspuns toate partidele parlamentare, mai putin PD-L, si ca se vor discuta "chestiuni politice de fond", fara sa precizeze despre ce este vorba. Crin Antonescu a adaugat ca, in cazul in care vor exista mai multe intalniri, se vor discuta chestiuni legate de evolutia Romaniei pe mai multi ani.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Crin Antonescu, #Antonescu Ponta impertinenta, #Antonescu impertinente Ponta , #stiri Crin Antonescu
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
Unde au loc convorbirile lui crin,
Poza Cine-uita-nu-merita
Cine-uita-nu-merita
rank 5