Antonescu, despre Basescu si Patriciu: Doi barbati puternici care plang foarte usor

Luni, 08 August 2011, ora 22:37
4069 citiri
Antonescu, despre Basescu si Patriciu: Doi barbati puternici care plang foarte usor
Foto:parloar.ro

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca Traian Basescu si Dinu Patriciu sunt doi oameni care plang foarte usor.

Intrebat de moderatorul de la Antena 3 despre relatia Basescu-Patriciu, Antonescu a raspuns: "Nu ma indemn sa discut, ar fi un subiect despre cei doi barbati foarte puternici care plang foarte usor".

El a trimis insa sageti catre Patriciu, atunci cand a adus vorba despre datoriile companiei Rompetrol, care i-a apartinut omului de afaceri.

"Doamna ministru Udrea spunea ca 600 de milioane sunt datoriile Rompetrol. Spuneam ca nu e vorba despre PNL. Eu am intrebat, la un moment dat, ce s-a mai intamplat, s-au dat niste hotarari de Guvern pentru aceste datorii? Cred ca s-au dat", a mai spus presedintele PNL.

In ultimul timp, Crin Antonescu a facut referiri la apropierea dintre colegul sau de partid si fostul sau apropiat Dinu Patriciu si presedintele Traian Basescu.

Cei doi, altadata adversari, par sa fi renuntat la conflict, asa cum o arata declaratiile din ultimul timp.

In ultimele zile, a aparut si informatia, lansata de politologul Stelian Tanase, ca Dinu Patriciu ar putea fi numit premier de Traian Basescu, informatie negata categoric chiar de ultimul.

Antonescu: In ciuda marilor mele reserve, Patriciu ar fi un premier mai bun ca Boc.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca in ciuda rezervelor sale, crede ca Dinu Patriciu ar fi un premier mai bun decat Emil Boc, "macar ca ar fi nou", dar a subliniat ca nu crede in scenariul numirii acestuia in fruntea Guvernului si ca, daca s-ar intampla, nu ar fi in calitate de liberal.

Solicitat sa comenteze informatia aparuta pe blogul lui Stelian Tanase, potrivit careia presedintele Basescu l-ar putea numi prim-ministru pe Dinu Patriciu, liderul PNL a spus: "Patriciu, in ciuda marilor mele rezerve, cred ca ar fi un premier mai bun decat Boc, macar ca ar fi nou, ar fi lumea curioasa, poate ar avea incredere, dar nu cred insa ca este o discutie serioasa.

Probabil ca daca Basescu ajunge la concluzia ca e o varianta, nu poate fi vorba decat despre un nou premier PDL, sau doar in calitate de tehnocrat", a aratat liderul PNL. El a adaugat ca Stelian Tanase e scriitor, "si inca unul bun si la astia poti sa te astepti la orice".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Antonescu Basescu Patriciu plang, #Basescu Patriciu barbati plang , #stiri Crin Antonescu