Antonescu: N-am negociat doar cu Voiculescu sau pentru vreo functie anume

Duminica, 09 Ianuarie 2011, ora 21:35
3587 citiri
Antonescu: N-am negociat doar cu Voiculescu sau pentru vreo functie anume
Foto: Realitatea TV

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat duminica seara ca nu a purtat vreo negociere doar cu Dan Voiculescu, "pentru vreo functie destinata unui om". "Dezmint ca s-ar fi negociat pozitii guvernamentale", a declarat penelistul, intr-o emisiune TV.

Invitat la Antena 3, Crin Antonescu a declarat ca "nu s-a facut (cu PC) niciun fel de discutie cu ce ii va reveni fiecarei persoane".

Liderul PNL a mai spus ca "nu e deloc adevarat ca intre noi si cei din PD ar exista un singur obstacol care poarta un nume, stim si numele; intre noi si PD stau toate lucrurile rele (...) jaful, slugarnicia, mediocritatea, pe care acesti oameni le dovedesc din plin la putere".

Program pe 6 ani, de tipul noi sau ei

"PD-L s-a comportat ca un partid-stat; noi acum ne vom comporta excluzand PD-ul", a spus Antonescu, referindu-se la alianta din Opozitie. El a mentionat ca programul acesteia este unul pe 6 ani, de tipul "noi sau ei".

"Varianta cea mai fericita este cea in care odata construita aceasta forta, actuala Opozitie sa se transforme in majoritate", a mai spus Antonescu, mentionand ca s-a preferat aceasta formula celei in care "putem sa mai stam sa criticam pe doua voci Puterea, pana in 2012" si in tot acest timp "tara asta sa suporte".

Despre "alianta mare", cu PSD, Antonescu spune: "e o alianta cum Romania nu a avut, foarte dificil de construit, reuneste doua formatiuni politice foarte mari, al caror trecut a fost de permanenta confruntare". El recunoaste ca exista dificultati reale ca sa poata construi un proiect si nu sa amestece "hai o masura de dreapta, hai una de stanga".

Coalitie nu pentru a ramane in Opozitie, ci pentru a prelua Puterea

El i-a criticat si pe cei care spun ca "miscarea noastra cu conservatorii e o formula puerila, ca noi am facut o formula cu PC ca sa aparem la antene; toti politicienii circula pe unde vor".

Tot el a recunoscut ca inlaturarea de la putere a PD este o conditie absolut necesara, dar nu suficienta, ca lucrurile sa mearga bine in Romania. Totusi, a mai spus el, "aceasta mare coalitie nu se face pentru a ramane in Opozitie, ci pentru a prelua puterea".

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Crin Antonescu alianta opozitie, #Crin Antonescu alianta PC, #coalitie opozitie, #Antonescu alianta Voiculescu , #stiri Crin Antonescu