Antonescu: PD-L a indeplinit visul PSD-ului din 2000-2004

Duminica, 10 Ianuarie 2010, ora 13:37
5493 citiri
Antonescu: PD-L a indeplinit visul PSD-ului din 2000-2004

Partidul Democrat Liberal a devenit un partid stat, indeplinind astfel visul PSD-ului din perioada 2000-2004, sustine liderul liberal Crin Antonescu.

Acesta considera ca liberalii nu mai pot riposta unui asemenea partid prin mijloace conventionale, motiv pentru care vor trebui sa-i "raspunda" si sa-l "atace" cu altceva.

In cadrul acestei strategii este inclusa si atragerea de noi nume cu notorietate in partid.

"O sa aducem oameni noi, oameni valorosi, din societatea civila. Exista si oameni cunoscuti care si-au exprimat dorinta de a fi in sau alaturi de PNL", a precizat Crin Antonescu.

"PD-L a devenit partid stat. PD-L a indeplinit visul PSD-ului din 2000-2004. Trebuie sa i se raspunda si sa fie atacat cu altceva. Partidul trebuie deschis si cred ca la ceea ce se intampla azi in Romania, la ceea ce face PD-L, nu se poate riposta prin mijloacele conventionale", a completat Antonescu.

Nu comentez scrisoarea nescrisa a lui Fenechiu

In ceea ce priveste oferta de intrare la guvernare pe care Relu Fenechiu a cerut-o liderilor PD-L si lui Traian Basescu, Crin Antonescu s-a abtinut sa comenteze, mentionand totusi ca PNL va ramane in Opozitie.

"Activitatea epistolara potentiala a domnului Relu Fenechiu nu face inca parte din lucrurile la care sa ma refer. Putem sa discutam despre scrisorile lui Constantin Noica, despre scrisorile lui Cioran. Deocamdata despre scrisorile pe care inca nu le-a scris Fenechiu nu discut. Probabil ca si dumnealui incearca sa lamureasca niste colegi ca nu din cauza noastra nu suntem la guvernare", a mai precizat Antonescu.

Intrebat daca Fenechiu ar putea fi sanctionat de partid, Antonescu a spus doar ca decizia PNL este deja luata in ceea ce priveste relatia cu PD-L.

"PNL va fi in Opozite fata de acest guvern. Avem de gand sa facem Opozitie altfel decat s-a facut pana acum. Nu o sa criticam doar actul de guvernare, ci o sa prezentam proiecte si solutii. O sa facem Opozitie cu adevarat, nu o sa strigam cu glas tare jumatate de zi, iar cealalta jumatate o sa ne intalnim cu cei de la guvernare pentru a vedea ce pica", a completat liderul PNL.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Crin Antonescu, #PDL partid stat, #PSD partid stat, #scrisoare Fenechiu , #stiri Crin Antonescu