Cine e Monica Serbanescu? Politicienii habar n-au

Luni, 11 August 2008, ora 21:34
5893 citiri
Cine e Monica Serbanescu? Politicienii habar n-au

Mare agitatie mare in mediul politic. Daniel Morar va mai fi seful Directiei Nationale Anticoruptie doar 90 de zile, iar propunerea ministerului Justitiei este o consiliera a lui Catalin Predoiu, Monica Serbanescu.

Dar cine este aceasta Monica Serbanescu? Politicienii Romaniei cu siguranta habar n-au. Nimeni nu stie cine e, nimeni nu a vazut-o vreodata si mai ales nimeni nu cunoaste activitatea ei in domeniul Justitiei, activitate care s-o recomande sau nu pentru functia de procuror-sef al DNA.

Niciunul dintre cei care au comentat, luni, pe tema propunerii ministrului Predoiu nu stie nimic despre doamna Serbanescu, ba mai mult, putin i-au retinut si numele.

Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat luni, la Antena3, ca nu stie cine e aceasta Monica Serbanescu, nu a cunoscut-o niciodata, dar ca schimbarea lui Daniel Morar este clar o "executie politica", reamintind ca PSD a amenintat ca va depune o motiune de cenzura in cazul in care procurorul-sef nu va fi schimbat din functie.

"Eu nu cunosc aceasta doamna. Nu stiu cine este. Nu am avut ocazia sa o intalnesc inca", a spus liderul PD-L.

Intervenind prin telefon in cadrul aceleiasi emisiuni, Victor Ponta a confirmat ca PSD ar fi introdus acea motiune de cenzura. Intrebat ce parere are despre propunerea lui Predoiu, si Ponta a recunoscut ca nu o cunoaste pe Monica Serbanescu, insa spera sa aiba un program eficient.

"Eu va spun si aveti incredere ca va exista justitie si dupa Daniel Morar, mai mult in tribunal si mai putin la televizor", a spus liderul PSD.

Ponta a spus ca daca Boc crede ca a fost o miscare a PNL pentr a nu fi dat jos de la Guvernare, ar fi bine sa-si aminteasca faptul ca Preoiu s-a consultat cu presedintele Basescu si cu procurorul general Laura Codruta Kovesi.

Si liderul PSD, Crin Antonescu, si-a intrerupt vacanta pentru a interveni telefonic dupa acuzatiile lui Emil Boc.

"Eu am spus-o de mai multa vreme, am obosit sa raspund la toate acuzatiile pe care domnul presedinte Boc sau altii asemenea domniei sale le aduc la adresa PNL-ului. Amenintarea unei motiuni de cenzura chiar nu mai functioneaza pentru noi.

Cred ca am apucat sa aud in interventia domnului Ponta cel mai puternic argument: ca ministrul Justitiei nu s-a consultat cu premierul Tariceanu sau cu alti balauri liberali, ci cu presedintele Romaniei si cu procurorul general", a spus Antonescu.

Cat despre Monica Serbanescu, liderul PNL a spus ca nu o cunoaste si nu stie cine e, "desigur".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dumitru Buzatu, eliberat din închisoare după ce a făcut un denunț la DNA. Decizia instanței în cazul fostului baron PSD
Dumitru Buzatu, eliberat din închisoare după ce a făcut un denunț la DNA. Decizia instanței în cazul fostului baron PSD
Tribunalul Vaslui a decis luni, 15 aprilie, plasarea în arest la domiciliu a fostului lider PSD Dumitru Buzatu, acuzat de luare mită, aflat până acum în arest la Penitenciarul Vaslui....
Emil Boc candidează pentru un nou mandat de primar al Clujului. Și-a anunțat candidatura printr-un video pe rețelele sociale VIDEO
Emil Boc candidează pentru un nou mandat de primar al Clujului. Și-a anunțat candidatura printr-un video pe rețelele sociale VIDEO
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţă, sâmbătă, că va candida pentru un nou mandat. ”Îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului. Vă mulţumesc...
#Monica Serbanescu, #cunoastere, #Victor Ponta, #Emil Boc, #Crin Antonescu, #Daniel Morar, #DNA , #stiri Crin Antonescu