Crin Antonescu: PSD imi este dator (Video)

Luni, 21 Iunie 2010, ora 10:41
3643 citiri
Crin Antonescu: PSD imi este dator (Video)

Crin Atonescu, liderul liberalilor, sustine ca social-democratii sunt datori PNL, dar si lui personal, pentru atitudinea deschisa pe care a avut-o.

Crin Antonescu a comentat relatia dintre cele doua partide de Opozitie, sustinand ca aceasta trebuie sa fie una deschisa pentru viitor.

"Atitudinea mea fata de PSD este une deschisa, una cat se poate de corecta si exista singura conditie pe care cred ca PNL trebuie sa nu o uite este ca aceasta relatie sa fie deschisa spre viitor (...).

Cred ca PSD este dator PNL si mie personal in materie de dialog si de deschidere", a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a adaugat ca timpul potrivit pentru o motiune de cenzura este la inceputul lunii septembrie, dupa ce societatea va constientiza incompetenta actualului Guvern.

"O motiune este doar un exercitiu de imagine al carui rost nu il vad, cu atat mai mult cu cat PSD vad ca nu e dispus sa participe la o eventuala formula alternativa de guvernare, deci timpul unei motiuni de cenzura este la inceputul lui septembrie", a declarat luni Crin Antonescu, inainte de intalnirea cu liderii libeali.

PNL va decide, in cadrul acestei intalniri, daca va depune o motiune de cenzura impotriva cabinetului Boc, in conditiile in care motiunea PSD "Opriti genocidul social!" a picat in Parlament.

Crin Antonescu a precizat ca liberalii sunt dispusi sa isi asume singuri guvernarea, in toamna, in conditiile in care niciun alt partid nu are curajul. Crin Antonescu sustine insa ca posibilitatea ca Traian Basescu sa renunte la cabinetul Boc este mica.

In opinia liderului liberal, dupa guvernarea lui Emil Boc, PD-L va ajunge la o cota de popularitate de 10%.

"Este o situatie cu totul ipotetica, nimeni nu are naivitatea sa creada ca Basescu ar cauta cu adevarat solutii penrtu tara si nu doar pentru PD-L", a declarat Crin Antonescu, la Antena 3.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Crin Antonescu, #Antonescu PSD dator, #PSD dator PNL , #stiri Crin Antonescu