PNL se duce luni la CES

Vineri, 14 Mai 2010, ora 12:43
1708 citiri
PNL se duce luni la CES

Partinul National Liberal va participa, luni, la Consiliul Economic si Social, unde urmeaza sa se dea avizul privind memorandumul FMI, a anuntat vineri presedintele PNL, Crin Atonescu.

Liderul liberal a precizat insa ca respinge solutiile prezentate de putere si de PSD pentru criza economica, spunand ca banii statului nu se risipesc in pensii sau in salariile bugetarilor necesari sistemului, ci cu clientela politica.

"Presedintele n-a dorit sa mearga la radacina raului. Banii nu se risipesc in pensii, salariile doctorilor, profesorilor sau politistilor, ci se risipesc in clientela pe care o apara pana la capat", a declarat vineri Crin Antonescu.

Presedintele PNL a precizat ca respinge si varianta PSD pentru iesirea din criza, care presupune un atac la cota unica.

"Romania in aceasta criza e pandita in egala masura si de ceea ce propune actuala putere ca si de aceasta varianta stangista, anacronica si total ineficienta. Ea este, inteleg, o varianta electoralista, o varianta prin care PSD incearca sa capitalizeze electoral nemultumirea atator romani astazi - pot sa inteleg acest lucru ca om politic - dar din punctul nostru de vedere nu da deloc, dar deloc, raspuns la marea problema a Romaniei azi: cum putem sa producem mai mult, cum putem ca economia reala sa creasca pentru a iesi din criza", a mai sustinut liderul PNL.

Daca memorandumul nu e adoptat, acordul cu FMI se intrerupe

Partidul liberal propune un cabinet de guvernare format din doar sapte ministere, masuri de sprijinire a angajatorilor prin reduceri de taxe, scutirea de taxe a impozitului reinvestit si masuri pentru limitarea evaziunii fiscale.

Sindicalistii nu vor sa participe la sedinta CES pentru memorandumul cu FMI (Video)

L.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Crin Antonescu, #Antonescu pensii, #bani risipiti pensii , #stiri Crin Antonescu
Comentarii
Poza dom_cenzor
dom_cenzor
rank 3
Asa cum ati facut voi cit ati fost la guvernare cu patriciu caruia i ati vindut pina si marea neagra ?