Antonescu, catre Lazaroiu: Ceva mai jenant decat sa fii Basescu este sa-i fii consilier

Joi, 23 Septembrie 2010, ora 20:39
1333 citiri
Antonescu, catre Lazaroiu: Ceva mai jenant decat sa fii Basescu este sa-i fii consilier
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca mai jenant decat sa fii Basescu este sa-i fii consilier, referindu-se la consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, cu care avea un dialog intr-o interventie telefonica televizata.

"N-am nimic de discutat cu Sebastian Lazaroiu...ceva mai jenant decat sa fii in ziua de azi Basescu este sa-i fii consilier...nu va e rusine sa pronuntati cuvantul frauda? Discutam acum fara rost niste chichite...", a declarat Crin Antonescu la emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena3.

"Inteleg ca trebuie sa mancati o paine la Cotroceni, si cu cat e mai pufoasa cu atat e mai bine...", i-a mai spus presedintele PNL lui Lazaroiu.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a spus joi pentru EVZ ca procedura de suspendare a presedintelui este mai dificila decat in 2007, dar, pe fondul nemultumirilor, populatia ar putea vota de data aceasta pentru demiterea lui Traian Basescu.

"Avand insa in vedere precedentul din 2007 se poate ajunge la suspendare fara ca parlamentarii sa aiba un motiv constitutional. Dar e greu sa se ajunga la referendum pentru ca nu au majoritate in Parlament. Si exista si alte filtre institutionale care sa impiedice acest abuz", a declarat Sebastian Lazaroiu intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei, care va fi publicat joi.

Contactat de Realitatea TV pentru precizari suplimentare, Sebastian Lazaroiu a negat ca ar fi declarat ca presedintele risca sa piarda la referendum. "Nu am facut niciodata aceasta declaratie. Eu am spus doar ca sondajele arata ca Opozitia poate incerca sa capitalizeze nemultumirea populatiei fata de masurile de austeritate pentru a forta o suspendare si o demitere a presedintelui.

Este o frauda de comunicare, pentru ca presedintele poate fi suspendat si demis numai pentru incalcarea Constitutiei, nu pentru ca populatia este nemultumita. A specula nemultumirile populatiei este un gest de iresponsabilitate a Opozitiei si o frauda de comunicare, pentru ca ei le spun oamenilor ca pot sa demita presedintele pentru ca le merge rau, ceea ce este fals", a declarat Lazaroiu joi seara, la Realitatea TV.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Crin Antonescu Sebastian Lazaroiu, #Crin Antonescu Basescu, #Sebastian Lazaroiu , #Traian Basescu
Comentarii
Poza Jerome
Jerome
rank 5
"Ceva mai jenant decat sa fii Basescu este sa-i fii consilier"
Poza GhitzaTheOutLam
GhitzaTheOutLam
rank 5