Antonescu: Am forta necesara sa-l inving pe Traian Basescu

Joi, 09 Iulie 2009, ora 23:03
2150 citiri
Antonescu: Am forta necesara sa-l inving pe Traian Basescu
Foto: PresaOnline

Presedintele PNL Crin Antonescu considera ca tot ceea ce s-a intamplat in cazul ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, nu este decat o alta fila in cazul presedintelui Traian Basescu.

"Cazul Ridzi e, de fapt, inca o fila in cazul Traian Basescu. Dincolo de ceea ce s-a intamplat la Ministerul Tineretului si Sportului, si meritul nu este al PNL, care si-a facut doar datoria, ci al presei si in principal al lui Catalin Tolontan, am constatat ca presedintele Traian Basescu lucreaza cu doua chipuri si cu doua legi.

Si exemplul cel mai elocvent este cel al ministrului Teodor Atanasiu care a fost demis la o acuzatie a doamnei Saftoiu, iar acum, in acest scandal, tace malc si aplica o alta lege si un alt tratament si o alta masura", a spus Antonescu, la Antena3.

Batalia cu un sistem care isi traieste agonia

Intrebat daca este de parere ca va putea castiga in fata lui Traian Basescu, Antonescu a raspuns ferm: "Cu siguranta am forta necesara sa-l inving pe Traian Basescu".

"Determinatea mea, ca si convingerea mea ca voi castiga sunt din ce in ce mai puternice. In aceasta batalie se vor confrunta un candidat al puterii actuale cu un candidat al opozitiei", a spus Antonescu.

"Din punctul meu de vedere, mai este o batalie, nu doar intre puterea si opozitia actuala, ci si cu un sistem care timp de 20 de ani ne-a tinut in loc si care, dupa parea mea, acum isi traieste agonia", a mai spus liderul PNL.

El a opinat ca "o finala Basescu-Geoana n-are sens, este pana la urma o afacere de familie".

Liderul PNL a precizat, insa, ca un singur om nu va reusi sa schimbe Romania, dar ca ar fi de preferabil ca cel care incepe acest demers sa fie presedintele tarii, si el promite ca va face tot ce va putea in acest sens.

"Romania nu se va schimba doar datorita unui om. Dar zidul asta trebuie spart undeva, cineva trebuie sa inceapa si presedintele Romaniei ar fi de preferat sa fie aceasta persoana", a explicat Crin Antonescu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Antonescu alegeri prezidentiale, #Crin Antonescu Ridzi, #caz Ridzi Basescu , #Traian Basescu