Antonescu: Nu il urasc pe Basescu, il dispretuiesc

Duminica, 14 Octombrie 2012, ora 13:44
4908 citiri
Antonescu: Nu il urasc pe Basescu, il dispretuiesc

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, ca nu poate vorbi de un sentiment de ura in ceea ce il priveste pe Traian Basescu, ci mai degraba de unul de dispret si respingere.

"Eu sunt vizitat foarte rar de ura si nu din politica se poate naste ura, as vorbi mai degraba de dispret si de o respingere categorica", a spus Antonescu, la Romania TV.

Antonescu a facut aceasta precizare dupa ce premierul Victor Ponta a mentionat anterior ca uraste tot ceea ce reprezinta Traian Basescu.

Liderul PNL a mai spus ca este de acord cu declaratiile colegului sau de alianta, in ceea ce priveste metodele securiste folosite de Traian Basescu, metode care au adus mari prejudicii Romaniei.

"Sunt de acord cu premierul, e limpede ca mentalitatea presedintelui si unele actiuni sunt de tip securist, presedintele nu este seful Guvernului. Victor Ponta a fost victima unor manevre ale presedintelui. Romania a pierdut foarte multe din cauza unor apucaturi securiste", a explicat Antonescu.

Crin Antonescu a adaugat ca PDL si Traian Basescu nu au dat inca socoteala electoratului pentru ce au facut, urmand ca acest lucru sa se intampla la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Traian Basescu nu mai este moralmente presedinte, o stie si el. PDL si Traian Basescu nu au dat inca socoteala electoral pentru ce au facut, cred ca alegerile care urmeaza vor fi acest moment", a subliniat Antonescu.

Ponta: Urasc tot ceea ce reprezinta Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat ca uraste tot ceea ce reprezinta Traian Basescu si ca episodul "dottore" i-a dovedit inca o data ca presedintele nu va renunta niciodata la metodele securiste.

Ponta: Urasc ceea ce Basescu reprezinta. Va folosi mereu santajul si metodele securiste

Desi a spus ca Basescu a folosit santajul impotriva sa, Ponta nu a dorit sa explice exact in ce mod a fost santajat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Antonescu Ponta Basescu ura, #Antonescu dispret Basescu Ponta, #Antonescu USL Ponta Basescu , #Traian Basescu