Antonescu nu mai calca pe la Cotroceni cat e Basescu acolo

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 14:08
2003 citiri
Antonescu nu mai calca pe la Cotroceni cat e Basescu acolo

Co-presedintele Crin Antonescu a anuntat, vineri, ca nu va merge la Cotroceni la investirea senatorului Puiu Hasotii in functia de ministru al Culturii si nici cu alt prilej care sa nu fie absolut necesar.

"Nu. Eu in Palatul Cotroceni, cat mai este Traian Basescu acolo, fara un motiv care sa faca prezenta mea absolut necesara, nu merg. Nici macar la ceremonii care vizeaza investirea unui ministru pe care il sustin si completarea unui Guvern pe care il sustin", a declarat Antonescu.

Antonescu: Basescu va semna investirea lui Hasotti ca notarul, altfel il suspendam

In aceeasi conferinta de presa, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca ministrul propus al Culturii nu ii va trimite nicio declaratie presedintelui Traian Basescu, cum ca nu a plagiat, asa cum ceruse acesta si ca, daca seful statului nu-l investeste in functie luni, USL incepe procedurile de suspendare.

"Daca ii plac raporturile de forta, nu va primi nicio hartie si luni, la ora 19, il va investi pe Puiu Hasotti. Va asigur ca o va face, fara sa incerce sa-si mai bata joc (...). Eu nu accept din partea lui Traian Basescu ceea ce altii, din nefericire, au acceptat - a ajuns sa faca din Romania o tara aproape bananiera din partea institutiilor statului, din cauza numeroaselor lasitati si cedari ale oamenilor politici din Romania, chiar adversari.

Nici eu, nici Victor Ponta nu mai suntem dispusi sa-i permitem presedintelui injosirea vietii politice, a unor oameni care n-au alta vina decat aceea ca fac politica.

Daca Traian Basescu nu semneaza luni, in conformitate cu prevederile legale, cu respectarea Constitutiei, investirea lui Puiu Hasotti, voi cere imediat PNL initierea procedurii de suspendare.

Traian Basescu se comporta precum seful unei haite si nu stie decat de frica. Ii e frica si va semna investirea lui Puiu Hasotti. Regret sa vorbesc in asemenea termeni, politica se face cu oameni, nu cu fiare (...)", a spus Antonescu.

Presedintele PNL a adaugat ca Basescu va semna "ca notarul" investirea lui Hasotti, altfel va pleca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Antonescu Basescu Cotroceni, #Antonescu prezenta Cotroceni Traian Basescu , #Traian Basescu