Antonescu: Situatia in care a ajuns Basescu, in tricoul acela, e un lucru trist

Duminica, 04 Mai 2014, ora 16:12
3036 citiri
Antonescu: Situatia in care a ajuns Basescu, in tricoul acela, e un lucru trist

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, la Suceava, ca situatia in care a ajuns Traian Basescu, in tricou cu insemnele PMP, pe malul marii, este una "jenanta" si "un lucru trist care il scoate din raza de actiune a oricarei chestiuni serioase, cum este suspendarea din functie".

Intrebat, intr-o conferinta de presa, daca presedintele Traian Basescu risca o noua procedura de suspendare din functie pentru ca a aparut in fotografii imbracat cu un tricou cu insemnele unui partid, Crin Antonescu a raspuns ca procedura de suspendare inseamna sa iei in serios un presedinte.

"Procedura de suspendare este un grava, una serioasa. Situatia in care a ajuns domnul Basescu in tricoul acela, pe malul marii acolo, il scoate din raza de actiune a oricarei chestiuni serioase. Pur si simplu este un lucru trist, sigur pentru unii, caraghios", a spus Antonescu.

Basescu, in tricou "Vote for PMP", pe plaja alaturi de sotie si Elena Udrea (Galerie foto)

El a aratat ca pentru cei care se gandesc ca tara traverseaza de ani buni o criza a prestigiului conducatorilor, o criza a prestigiului functiilor, "aceste ispravi in tricou cu mar ale domnului Basescu sunt foarte nefaste".

"De ce sa vorbim de lucruri serioase cu suspendarea? Domnul Traian Basescu este in afara oricarei discutii si a oricarei masuri. E intr-o situatie jenanta pentru domnia sa si intr-o situatie jenanta pentru noi ca tara pentru ca e pe functia de presedinte al Romaniei", a adaugat Antonescu.

Elena Udrea a postat, vineri dupa-amiaza, pe contul sau de Facebook o serie de fotografii intitulata "Traian Basescu cu tinerii si femeile din PMP". Fotografiile sunt realizate la malul marii, pe plaja.

Astfel, Traian Basescu apare imbracat in pantaloni albi, pantofi sport si un tricou alb cu sigla PMP si cu mesajul "Vote for PMP", alaturi de sotia sa, Maria Basescu, purtand la randul sau un tricou cu sigla PMP si cu inscriptia "Made me do it", precum si de mai multi lideri si candidati ai partidului, intre care Elena Udrea, Cristian Preda, toti avand tricouri albe cu sigla PMP.

In unele dintre fotografii, presedintele da mana cu candidati si lideri ai PMP, intre care Elena Udrea, care are si ea un tricou alb cu sigla PMP si inscriptia "I'm popular", si Cristian Preda, imbracat intr-un tricou pe care este imprimata o poza cu mere rosii.

Potrivit unor surse din partid, mai multi lideri locali si nationali ai formatiunii s-au intalnit, vineri, cu presedintele Traian Basescu la Neptun. Reprezentantii PMP au avut o discutie cu seful statului la un local din statiune, iar apoi au mers pe plaja, dupa care i-au prezentat colectia de tricouri a partidului si au facut mai multe fotografii cu seful statului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Traian Basescu tricou PMP, #Traian Basescu plaja PMP , #Traian Basescu