Antonescu ii raspunde lui Dragnea: Sunt lucruri de clarificat in USL

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 18:59
2710 citiri
Antonescu ii raspunde lui Dragnea: Sunt lucruri de clarificat in USL

Presedintele PNL Crin Antonescu a afirmat ca nu comenteaza declaratiile de vineri ale presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, care a spus despre guvernarea USL ca nu vrea sa participe la o minciuna. Totodata, liderul liberal a subliniat necesitatea clarificarii lucrurilor in cadrul Uniunii.

"Nu comenteze declaratii. Sunt lucruri de clarificat in USL", a declarat Crin Antonescu, vineri seara, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Satu Mare.

Dragnea, despre guvernarea USL: Eu nu vreau sa particip la o minciuna (Video)

In declaratia de vineri, Dragnea a facut referire si la informatii aparute in presa zilele acestea potrivit carora mai multi parlamentari PNL au depus un proiect de modificare de lege care prevede alegeri in doua tururi in cazul primarilor si eliminarea alegerilor directe a sefilor Consiliilor Judetene. Modificarile ar fi in dezavantajul PSD, ajutandu-i insa pe liberali.

"Nu are a face o lege cu guvernarea. Inteleg ca domnul Dragnea are o nemultumire pentru ca exista o initativa a parlamentarilor liberali de modificare a programului de guvernare.

Subscriu la ideea ca e bine ca initiativele majore sa incercam sa le avem impreuna. Stiu vreo trei acte politice majore mai importante decat legea pentru alegerile primarilor care s-au luat fara consultare si e neplacut", a explicat presedintele liberal.

Purtatorul de cuvant al PNL, dupa atactul lui Dragnea: Multe probleme trebuie clarificate in USL

Acesta a mentionat ca programul de guvernare e clar si public, iar Guvernul incearca in fiecare zi sa il puna in aplicare.

"Cred ca trebuie cu calm sa asezam niste lucruri si sa le punem la punct. Nu are nimeni niciun motiv sa il persecute pe domnul dragnea, asta e clar", a mai spus Crin Antonescu.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca guvernarea USL nu mai poate continua in aceasta maniera, in sensul in care PNLimpiedica finalizarea unor proiecte comune, asumate in campanie electorala.

"Ne apropiem de finalul primului an de guvernare si trebuie sa vedem daca putem duce la capat proiecte incepute impreuna. E vorba de onoare, eu am mers in campanii cu Antonescu, am facut-o din prietenie, si le-am spus oamenilor sa ne voteze pentru ca avem niste proiecte impreuna. Noi am castigat pe baza acestor proiecte si acum nu le mai ducem la capat? Eu nu vreau sa particip la o minciuna", a precizat Dragnea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Crin Antonescu clarificari USL, #Crin Antonescu raspuns Dragnea, #Dragnea guvernare USL, #Dragnea critica USL , #USL