Antonescu: Am adus PSD la guvernare si l-am facut pe Ponta, din mai nimic, ditamai premierul

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 22:29
3928 citiri
Antonescu: Am adus PSD la guvernare si l-am facut pe Ponta, din mai nimic, ditamai premierul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus joi ca liberalii au dus PSD la guvernare si l-au facut pe liderul social-democrat Victor Ponta "din mai nimic, ditamai prim-ministrul".

"L-am facut pe Ponta prim-ministru, fara noi nici PSD, si nici Ponta nu ar fi venit la guvernare. Ce a facut PSD mai departe? Ce stiau, nu au invatat nimic, nu au nici cel mai mic sentiment de corectitudine, de recunostinta fata de niste oameni care i-au sprijinit cand le era greu, cand erau in opozitie, cand erau nedreptatiti de regimul Basescu.

I-am adus la guvernare si l-am facut pe Ponta din mai nimic ditamai prim-ministrul", a afirmat liderul liberal, la Buzau, la Delegatia Permanenta a partidului, citat de Mediafax.

Antonescu: Ponta va fi obligat sa aleaga intre presedintie si nimic

De asemenea, presedintele PNL a spus despre PSD ca a avut speranta "ca au invatat ceva din istoria ultimilor ani, ca au un conducator si o echipa tanara care au invatat din istoria propriului partid".

Antonescu a mai declarat ca alianta cu social-democratii a fost facuta "cu inima curata, cu buna-credinta" si cu "inima deschisa".

Antonescu: Tariceanu sta ca Ana Pauker. Ponta vorbeste ca Radio Moscova despre Romania

" (...) Oricate a acceptat PNL, si a acceptat foarte multe din dorinta de a fi impreuna, s-a ajuns in punctul in care PSD ne-a aratat foarte clar ca nu suporta existenta unui PNL puternic, nu aveau de gand sa respecte angajamentele luate impreuna. PNL trebuia sa se transforme intr-un PC un pic mai mare, acest lucru nu ne-a convenit.

(...) Nu avem dreptul sa lasam un partid care este cel mai prestigios din istoria Romaniei sa fie calcat in picioare de niste oameni care au dovedit ca n-au invatat nimic, fac tot ce faceau pana-n 2004", a mai precizat presedintele liberal.

Antonescu: Basescu este inca presedinte pentru ca Victor Ponta a facut o suma de prostii

Crin Antonescu l-a atacat de mai multe ori pe premierul Victor Ponta, in ultimele zile, spunand despre acesta ca "vorbeste ca Radio Moscova despre Romania", dar si ca "a facut o suma de prostii", care au facut ca Traian Basescu sa fie in continuare presedinte.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Antonescu Ponta premier, #Antonescu PSD guvernare, #Antonescu atac Ponta, #Antonescu atac PSD , #Victor Ponta