Antonescu il ironizeaza pe Ponta, dupa ce premierul si-a mutat biroul la MApN

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 23:45
7618 citiri
Antonescu il ironizeaza pe Ponta, dupa ce premierul si-a mutat biroul la MApN

Liderul PNL Crin Antonescu sustine ca este de-a dreptul caraghios ca premierul Ponta si-a mutat biroul in sediul Ministerului Apararii Nationale.

"E absolut caraghios sa spui, ca premier, ca la Palatul Victoria intrau toti peste mine ca intr-o autogara si sa ma duc intr-un minister militar ca sa-i tina soldatii la usa.

E o declaratie tulburatoare, in primul rand ca premierul si Guvernul sunt civili. In al doilea rand, cladirea si cabinetul de lucru al premierului sunt securizate. Lucrurile au plecat in alta parte, Ponta nu mai stie ce vorbeste, imi pare rau, sincer", a spus Crin Antonescu, la B1 Tv.

Ponta isi schimba biroul, dupa scandalul Duicu: M-am mutat la MApN

In ceea ce priveste reunificarea USL, despre care Victor Ponta a vorbit luni seara, Crin Antonescu este de parere ca ideea e "absurda".

"Declaratia asta, cat de greu ii este lui fara mine, e o ipocrizie in forma continuata. Stim cu totii cat de apropiat este el de PNL si cat respecta partidul, daca ne aducem aminte de o declaratie facuta cu o luna inainte de ruperea USL, cand, intrebat de reducerea CAS si a unor taxe, el a spus - care liberali domnule, unde mai sunt in tara asta? Aceasta demagogie dulceaga pe care o face eu nu o mai comentez", a incheiat Antonescu.

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca si-a mutat biroul de la Palatul Victoria in sediul Ministerului Apararii Nationale.

Acesta a vorbit si despre acuzatiile care i s-au adus in presa, potrivit carora fostul sef al CJ Mehedinti, Adrian Duicu, ar fi facut trafic de influenta chiar in biroul premierului Victor Ponta si in prezenta ministrului de Interne din acea perioada, Radu Stroe.

Ponta: Basescu s-a pierdut cu firea. Sunt sigur ca va ajunge la inchisoare

"Nu a fost Duicu la mine in birou, nu a vorbit cu mine, nu a vorbit cu Toba (seful Politiei Romane - n.red.), de unde aveti aceasta informatie, ca a vorbit Duicu? La mine in birou cred ca au venit 20 de ministri, iar procurorii spun ca noi nu am zis asa ceva, am zis ca domnul Duicu spunea ca sunt acolo, am rezolvat. Totul a fost o simpla bomba de presa. Au existat discutii la mine in birou pe cine punem sef la DNA, am intrebat, eu nu ii cunosc pe cei pe care ii numesc, evident ca intreb, ca cer detalii, l-am sunat uneori pe domnul Basescu, pe guvernatorul BNR.

Mi-am mutat biroul la MApN. Asa ca daca mai vine vreun ziar de-al lui Basescu si spune ca a fost bin Laden la mine, iar orice insitutie a statului afla cine a fost la mine in birou. Asta a fost o inscenare de presa. Eu am anuntat ca s-a terminat controlul la 22, iar la 1 a aparut bomba. Eu vreau ca dupa decembrie, astfel de scenarii sa fie dejucate. Nu am nimic de ascuns", a adaugat Victor Ponta.

D.R.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Crin Antonescu ironizeaza Ponta, #Antonescu Ponta mutat birou, #Ponta muta birou MAPN , #Victor Ponta