Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Antonescu: Nu comentez insemnarile facute de Ponta pe Facebook

Marti, 18 Martie 2014, ora 18:04
1689 citiri
Antonescu: Nu comentez insemnarile facute de Ponta pe Facebook
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca nu comenteaza insemnarile pe Facebook ale lui Victor Ponta, adaugand ca nu este nici psiholog si nici consilier, ca sa stie de ce premierul iese cu aceste mesaje. El a apreciat ca presedintele PSD "o va mai tine asa mult timp".

"Nu fac comentarii la insemnarile pe Facebook ale domnului Ponta. Ce am avut de spus despre aceasta incercare de amortire si de pacalire pana la urma a intregii opinii publice, m-am exprimat ieri. Nu am nimic de adaugat", a afirmat Crin Antonescu, despre postarea premierului pe pagina de socializare.

"Probabil ca o va mai tine asa mult timp, dar este problema domniei sale, nu a mea", a adaugat Antonescu.

Ponta regreta atacul lui Antonescu: Ma bazez pe cei care nu uita cine e adversarul Romaniei

Intrebat de ce crede ca premierul iese cu astfel de mesaje, presedintele PNL a raspuns: "Nu sunt nici psiholog, nici expert, nici consilier al domnului Ponta".

Declaratia liderului PSD, premierul Ponta, a fost postata pe Facebook marti dimineata, inainte ca acesta sa plece in vizitele pe care le va efectua in Grecia si Albania.

"Regret aceasta credinta a lui Crin Antonescu! Eu ma bazez in continuare pe toti liderii, militantii si votantii PNL care nu uita cine este adversarul nostru si al Romaniei!", afirma Ponta.

Antonescu: Adversarul nostru politic de acum incolo este PSD, nu Basescu

El a comentat astfel dupa ce, luni seara, la Realitatea TV, liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca, din acest moment, adversarul politic pentru liberali este PSD-ul, fara ca aversiunea fata de PSD sa se traduca printr-o simpatie fata de presedintele Traian Basescu.

"Adversarul nostru politic, de acum incolo, este PSD-ul. Aici se joaca alta carte, cartea antibasismului. Se joaca multe voturi, pe doua confuzii: confuzia ca oricine e antibasist e democrat, ceea nu e adevarat, si ca oricine e anti-PSD e pro-Basescu, ceea ce iarasi nu este adevarat", a spus Antonescu.

El a explicat ca aversiunea fata de PSD nu se traduce printr-o simpatie fata de presedintele Traian Basescu.

Ponta presedinte, Iohannis premier, formula dorita de o treime dintre romani - sondaj INSCOP

"Faptul ca PSD-ul e adversarul nostru politic principal si va fi in urmatorii ani nu inseamna deloc ca ne-am apropiat de Basescu, ci inseamna ca batalia pentru viitorul Romaniei nu se mai da cu Basescu, care iese din mandat, ci se da cu acelasi PSD pe care din pacate l-am redescoperit, cu acelasi partid cu tentatie de partid-stat nereprimata", a afirmat Antonescu.

Anterior, liderul PNL a respins categoric ideea refacerii USL dupa alegerile europarlamentare, idee sustinuta de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, subliniind faptul ca uniunea nu se va mai reface, in schimb PSD va simti ce inseamna ca liberalii sa fie in Opozitie.

El a comentat astfel declaratiile premierului Victor Ponta privind refacerea USL dupa europarlamentare, afirmand ca seful Guvernului "nu are curaj fara camuflaj" si ca tinta acestuia este ca PNL sa obtina un rezultat prost la europarlamentare si "sa scape de Antonescu".

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Senat, intrebat despre refacerea Uniunii Social Liberale (USL) ca acest lucru se poate intampla, "si cu domnul Antonescu si fara domnia sa", acest lucru urmand a-l decide liberalii.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Crin Antonescu Victor Ponta insemnari Facebook, #Antonescu comentarii Facebook Ponta , #Victor Ponta