Ponta si Antonescu pregatesc noul protocol USL: Nu poti sa fii si la Putere si in Opozitie (Video)

Luni, 03 Iunie 2013, ora 12:22
1898 citiri
Ponta si Antonescu pregatesc noul protocol USL: Nu poti sa fii si la Putere si in Opozitie (Video)
Foto: Epoch Times

Liderii USL au stabilit luni ce anume trebuie modificat in protocolul de functionare a USL pentru "a face foarte clar membrilor care sunt regulile elementare de conduita in cadrul unei aliante". "Nu poti sa fii si la Putere si in Opozitie", a explicat liderul PSD Victor Ponta.

"Nu finalizam azi. Azi incepem si discutam lucrurile pe care le avem de asezat pentru perioada urmatoare in asa fel incat sa nu mai apara sincope in activitatea USL. Avem propuneri si noi, si liberalii", a declarat Victor Ponta inainte de a intra in sedinta USL.

Ponta: Trebuie sa rediscutam si sa modificam protocolul USL

Dupa numai o jumatate de ora, liderii USL au aparut intr-o conferinta de presa comuna, anuntand ca la protocolul USL vor fi adaugate "articole destinate unei functionari solide".

"Protocolul va contine un cod de conduita revazut si adaugit, adus la zi, simplu, suplu, clar, conceput pentru a face foarte clar tuturor membrilor care sunt regulile elementare de conduita in cadrul unei aliante.

Stabilirea foarte clara, intr-un cod de conduita fara echivoc, ne va ajuta pe toti sa stim ce anume se poate si nu se poate cand faci parte dintr-o coalitie, cand sustii un guvern", a declarat Crin Antonescu.

Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e inchis. Nu mai e criza in USL

La randul lui, Victor Ponta a detaliat ce au voie si mai ales ce nu au voie sa faca membrii partidelor din USL.

"Nu poti sa fii si la Putere si in Opozitie, nu votezi impotriva propriul guvern, ai dreptul sa critici, dar din perspectiva ca suntem o coalitie, nu sa fii laudat la televizor", a detaliat premierul.

Ilie Sarbu: USL se rupe maine daca nu pleaca Rosca Stanescu! (Video)

El a adaugat ca vor fi "si sanctiuni, cele prevazute de legea partidelor politice".

Noile prevederi de disciplinare a membrilor USL vor fi puse in aplicare in scurt timp. "E doar o chestiune de timp ca ele sa fie formalizare si puse pe hartie", a anuntat Crin Antonescu.

Liderul PNL a adaugat ca noul protocol va avea si un capitol destinat alegerilor prezidentiale, privind "candidatul comun si constituirea unei echipe mixte care sa contruiasca din timp proiectul prezidential".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu protocol USL, #Victor Ponta protocol USL, #nou protocol USL , #Victor Ponta
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
si la putere si in opozitie si pe burta si pe spate si la muraturi !