Romanii au cea mai mare incredere in Isarescu si Ponta - Sondaj Sociopol

Sambata, 14 Septembrie 2013, ora 12:09
4391 citiri
Romanii au cea mai mare incredere in Isarescu si Ponta - Sondaj Sociopol
Foto: Realitatea Tv

Pe fondul disputelor interne din alianta USL, un sondaj Sociopol arata ca prezidentiabilul Crin Antonescu, liderul PNL, se afla abia pe locul al cincilea, in timp ce romanii au cea mai mare incredere in guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu si in premierul Victor Ponta, liderul PSD.

Disputa pe Rosia Montana dintre cele doua partide mari de la guvernare nu l-a ajutat pe Crin Antonescu.

https://ziare.com/crin-antonescu/stiri-crin-antonescu/antonescu-spune-ca-nu-voteaza-rosia-montana-daca-ponta-e-pro-ca-premier-si-contra-ca-deputat-1256645

Potrivit celui mai recent sondaj Sociopol, citat de Romania Tv, acesta se se bucura in randul romanilor de un nivel de incredere de 24%, mult sub Mugur Isarescu, care are 49%, Victor Ponta, care are 41% si primarul capitalei, Sorin Oprescu (36%).

https://ziare.com/crin-antonescu/pnl/antonescu-despre-prezidentiale-fara-sustinerea-psd-planul-meu-e-sa-candidez-1256549

De asemenea, exista un alt lider PNL, Klaus Iohannis, care are un nivel de incredere mult mai ridicat decat Crin Antonescu, de 37%. Presedintele Romaniei, Traian Basescu, are un nivel de incredere de 23%.

Daca saptamana viitoare ar fi alegeri, atunci romanii nu s-ar inghesui la urne. 52% dintre romani spun ca nu se vor prezenta la vot, in timp ce doar 36% dintre romani ar fi dispusi sa mearga la scrutin.

In privinta partidelor pe care le-ar vota pentru Parlamentul European, PSD are un procent de peste 40%, in timp ce PNL se afla mult sub, cu doar 19% intentie de vot, un nivel mai apropiat de scorul pe care l-ar obtine PDL, adica 15%.

Romanii sunt foarte multumiti si multumiti de activitatea premierului Victor Ponta - 52% dintre romani spun asta, in timp ce Traian Basescu este privit in acelasi fel de 18% din populatie.

Sondajul a fost realizat in perioada 9-12 septembrie pe un esantion de 1.017 de persoane si are o marja de eroare de +/- 3,2%.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sondaj incredere politicieni, #sondaj incredere Crin Antonescu, #sondaj politicieni, #sondaj incredere Victor Ponta , #Victor Ponta