Borcea, dat afara de la Dinamo?

Miercuri, 29 Iunie 2011, ora 09:00
5420 citiri
Borcea, dat afara de la Dinamo?

Razboiul rece din Stefan cel Mare ii da mari dureri de cap lui Cristi Borcea, care se teme ca va fi indepartat de la Dinamo.

Mai nou, Borcea se afla in conflict nu doar cu Nicolae Badea, ci si cu Dragos Savulescu, pe care il acuza ca ar colabora cu primul pentru inlaturarea sa din conducerea clubului.

Prieteni buni in urma cu cativa ani, cei doi nu par a avea viata buna impreuna la Dinamo. "Shakira" din Stefan cel Mare a rabufnit la inceputul acestei saptamani si l-a pus la punct pe presedintele delegat al "cainilor", transmitandu-i sa taca, deoarece "vorbeste mult si prost".

Relatiile dintre cei doi s-au racit de cand fostul numar unu al clubului "ros-alb" a observat ca este marginalizat in actionariat, Savulescu fiind adeptul ideilor lui Nicolae Badea, informeaza site-ul gsp.ro.

"Astia vor sa ma scoata din calcule, sa scape de mine!", le-a marturisit Cristi apropiatilor, potrivit sursei citate.

Dar episodul care l-a enervat cel mai tare pe Borcea s-a petrecut in urma cu o luna, intr-o sedinta al carei subiect era plata restantelor catre jucatori. S-a hotarat ca fiecare actionar sa puna macar cate 200.000 de euro, insa numai Borcea si Badea s-au conformat, Savulescu contribuind doar cu jumatate din suma.

"La Dinamo trebuie sa investesti, sa aduci bani de acasa, sa faci sacrificii. Eu, cand n-o sa mai am bani, o sa ridic mana si o sa plec! Investiti daca vreti sa conduceti voi!", a rabufnit Borcea.

Cei doi actionari s-au certat si in cursul saptamanii trecute cand au primit o noua oferta de cumparare a actiunilor societatii din partea patronului Astrei Ploiesti, Ioan Niculae.

Ruptura totala la Dinamo

Razboiul continua la Dinamo

Cum sunt impartite actiunile la Dinamo:

Nicolae Badea 30%

Cristi Borcea 30%

Dragos Savulescu 30%

AFC Dinamo 9,9%

Cornel Dinu 0,1%

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#cristi borcea, #Borcea dat afara Dinamo, #razboi Dinamo, #razboi Borcea Badea Dinamo , #Dinamo