Borcea: Moti si Lobont nu pleaca nicaieri

Luni, 07 Iulie 2008, ora 09:30
1174 citiri
Borcea: Moti si Lobont nu pleaca nicaieri

Presedintele executiv al formatiei Dinamo Bucuresti, Cristi Borcea, a anuntat ca nu renunta la serviciile lui Cosmin Moti si nici la cele ale lui Lobont.

Sosit duminica seara la stadion in minutul 60 al amicalului cu FC Nantes, conducatorul dinamovist s-a aratat extrem de multumit de rezultatul pe care il indica tabela de marcaj (2-1 pentru Dinamo) si a anuntat ca formatia din Stefan cel Mare nu va mai vinde si nici nu va mai cumpara jucatori.

"Avem un lot bun si asteptari si mai mari. Toate posturile sunt acoperite, nu mai avem nevoie sa aducem jucatori. Moti si Lobont nu pleaca nicaieri, vrem si trebuie sa castigam titlul", a declarat Cristi Borcea la finalul amicalului cu Nantes.

In timp ce seful "haitei" nu mai vrea sa scoata bani din buzunar pentru noi transferuri, tehnicianul Mircea Rednic anunta ca vrea cativa jucatori noi.

"Mai am nevoie de cativa jucatori deoarece campionatul e lung. Am cateva posturi de care nu sunt multumit. Nu cred ca mai pleaca vreun jucatori, ar fi si pacat. M-as bucura ca si Lobont sa ramana. El va veni luni in Franta. Moti ar trebui sa mai stea un an la noi", a declarat "Puriul".

Nici atacantul Florin Bratu se pare ca nu va parasi lotul "cainilor" in acest sezon, mesajul oficialilor dinamovisti fiind unul clar pentru ofertele primite de jucator de la PSG, Besiktas sau Olympiakos: "Dinamo are nevoie de Bratu, acest fotbalist nu e de vanzare!", au spus conducatorii din "Groapa".

In timp ce francezii de la PSG s-au aratat interesati de imprumutul lui Bratu, turcii de la Besiktas au facut o oferta destul de tentanta, 1.5 milioane de euro pentru omul pe care Piturca l-a trimis acasa de la Euro 2008.

Florin Bratu a marcat 17 goluri in sezonul care tocmai s-a incheiat pentru formatia din Soseaua Stefan cel Mare, in cele 35 de partide in care a evoluat.

Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Farul a deschis scorul în minutul 3, prin...
EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
Fostul recrutor al lui Dinamo, Octavian Marin, a explicat ce impact au avut la echipă antrenorii din acest sezon, Ovidiu Burcă și Zeljko Kopic. Octavian Marin crede că criticile care s-au...
#Dinamo, #Borcea, #Rednic, #pleaca, #jucatori, #oferta, #bratu, #transfer, #nantes, #lobont , #Dinamo