Borcea: "Se va declansa iadul pe pamant in Stefan cel Mare"

Miercuri, 30 Aprilie 2008, ora 10:11
2773 citiri
Borcea: "Se va declansa iadul pe pamant in Stefan cel Mare"

Presedintele executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, pune presiune pe stelisti pentru partida de duminica si ii anunta ca in Stefan cel Mare se va declansa iadul pe pamant, si este de parere ca jucatorii sai pornesc de la scorul de 1-0 datorita suporterilor, pe care ii asteapta la stadion intr-un numar record.

"Spre deosebire de alte dati, eu zic ca spectatorii ne vor purta spre victorie. Atmosfera de la meciul cu Lazio, cu 50.000 de oameni cantand pentru echipa, a fost antrenament. Acum se va declansa iadul pe pamant in Stefan cel Mare! Stelistii nu vor scapa din infern! Stiu, un meci incepe de la 0-0, dar duminica pornim de la 1-0 datorita infernului ce va fi creat de 'cainii' din tribuna", a spus Borcea.

Oficialul dinamovist este convins ca Giovanni Becali tine intr-adevar cu "alb-rosii", si anunta ca acesta nu va "incerca" absolut nimic.

"Cand era presedinte la Dinamo, Giovanni le-a zis jucatorilor: 'Daca va prind cu mizerii, va exclud din fotbal!', Cum sa incerce tocmai el sa-i influenteze negativ?".

Patronul Stelei a vazut deja formula ideala prin care "ros-albastrii" vor inscrie, si i-a transmis-o lui Marius Lacatus.

"Doua randuri in atac si la revedere, pe contraatac, cum a scapat Iacob, acum o sa scape Pepe Moreno, 1-0, pac pe doua randuri, pac 2-0, asta cred ca va fi deznodamantul", a spus Gigi Becali.

Pana la ora de start a partidei din Soseaua Stefan cel Mare, presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, este suparat, nevoie mare, pe oficialii dinamovisti, care le-au oferit suporterilor "ros-albastri" doar 676 de tichete pentru a intra pe stadion, adica 5 la suta din capacitatea totala a arenei.

"Ne-au dat 676 de bilete pentru meciul cu Dinamo. Nu se poate asa ceva, noi le-am dat 1.220 in tur. Nu vor sa respecte protocolul pe care l-am stabilit in tur. In momentul in care am discutat, nu s-a pus problema de procente din capacitatea stadionului, ci de un numar fix de bilete. Le-am dat un fax celor de la Dinamo si asteptam un raspuns din partea lor", a spus Argaseala.

Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
Fostul recrutor al lui Dinamo, Octavian Marin, a explicat ce impact au avut la echipă antrenorii din acest sezon, Ovidiu Burcă și Zeljko Kopic. Octavian Marin crede că criticile care s-au...
#Dinamo, #Borcea, #Steaua, #ameninta , #Dinamo