Becali si Borcea s-au inteles asupra arbitrului, Iancu "simte" furtul

Luni, 15 Martie 2010, ora 19:01
1329 citiri
Becali si Borcea s-au inteles asupra arbitrului, Iancu "simte" furtul

Sefii de la Steaua si Dinamo, Gigi Becali si Cristi Borcea, s-au pus de acord asupra arbitrului care va conduce de la centru derbiul de miercuri, cei doi alegandu-l pe Alexandru Tudor.

"Borcea a spus, ca sa nu avem discutii, 'Cine e cel mai corect arbitru? De care suntem siguri de corectitudinea lui? Tudor!'. Tudor a mai gresit, dar macar daca greseste, o face pentru ca vrea Dumnezeu. Macar sa fiu cu constiinta impacata ca nu m-a furat nimeni.

Si i-am spus: 'Bai, finule, hai sa-l luam pe Tudor'. El mi-a transmis sa scriu hartie la CCA si el e de acord, o semneaza. Deci, mi-a zis sa-mi aleg eu. Eu ziceam ori de Tudor, ori de baiatul lui Avram (n.r. - Marius Avram). Eu l-am ales pe Tudor. A gresit si el dar n-a facut nimic voit. Tudor e un arbitru corect suta la suta. Plus de asta, am inteles ca Tudor face rugaciune, tine post inainte de meci. E Postul Pastelui, Tudor nu o sa greseasca meciul asta, face rugaciune, n-are cum sa greseasca, arbitreaza milimetric. E un meci important in care o sa-si spele pacatele pentru ce a gresit in urma", a spus Becali la GSpTV.

De cealalta parte, presedintele Timisoarei, Marian Iancu, il avertizeaza pe latifundiar ca si el s-a pacalit cu "centralul" Alexandru Tudor, tot la un derbi cu Dinamo.

"Eu m-am pacalit o data cu Tudor, cand m-am inteles cu Dinamo ca sa ne arbitreze Tudor. L-am vrut si am patit-o. O sa bata Dinamo. Dar e bine ca nu e Istvan Kovacs. Sincer, sunt arbitri cum sunt Tudor, Balaj, Deaconu, Hategan care, cand vor sa arbitreze, arbitreaza! Unii din ei vor intotdeauna, dar altii nu vor intodeauna", a declarat Iancu.

Derbiul dintre Dinamo si Steaua, din etapa a 22-a a Ligii I, va avea loc miercuri, de la ora 20:30.

Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

In tur, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, Dinamo s-a impus cu 1-0, dupa un gol marcat de Gabriel Tamas.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#arbitru Steaua Dinamo, #Dinamo Steaua Liga 1, #Becali Borcea, #Marian Iancu , #Gigi Becali
Comentarii
Poza simona_biziniche
simona_biziniche
rank 1