Borcea, fiert pe Gigi Becali

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 19:35
2276 citiri
Borcea, fiert pe Gigi Becali

Dinamovistul Cristi Borcea e negru de suparare dupa ce Gigi Becali l-a transferat pe Paul Parvulescu la Steaua chiar de sub nasul "cainilor".

Informatia a fost dezvaluita chiar de patronul "ros-albastrilor", care spune insa ca nu-i poarta pica actionarului plecat la Miami.

"Am inteles ca Finu' nu mai vrea sa aiba nici un fel de respect fata de mine. Asa am auzit de la unele persoane, ca i-ar fi injurat pe toti stelistii, ca nu vrea sa mai stie nimic de nimeni de la Steaua. Uitati-va pe Facebook sa vedeti ce a scris! Din punctul meu de vedere o relatie nas-fin nu poate fi afectata de un transfer. Dar ei trebuiau sa se gandeasca inainte sa faca oferta pentru Chipciu.

Oameni precum Cristi Borcea sunt oameni care nu reactioneaza la lucruri materiale. Asa l-am cunoscut si asa vreau sa cred ca va ramane. Se schimba cu totul cand e vorba de Dinamo, dar si eu stiti cum m-am comportat cu Hagi, care e nasul meu.

Eu nu am voie sa iau jucatori doriti de Dinamo, dar ei au voie sa-i faca oferta lui Chipciu? Le-am aratat eu. Aduceti-va aminte cum am fost eu tratat in Stefan cel Mare, cu imaginile de pe tabela. Eu nu pun paie pe foc.", a afirmat Gigi Becali la GSP TV.

Dinamo se razbuna pe Steaua

Ruptura dintre Borcea si Becali s-a produs joi, dupa ce Steaua a anuntat transferul lui Paul Parvulescu, fotbalist dorit si de gruparea din Stefan cel Mare.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
#cristi borcea, #Gigi Becali, #transferuri Steaua Dinamo , #Gigi Becali
Comentarii