Borcea, despre condamnarea la inchisoare

Marti, 13 Noiembrie 2012, ora 16:50
6894 citiri
Borcea, despre condamnarea la inchisoare

Cristi Borcea a vorbit marti despre condamnarea la sapte ani de inchisoare cu executare pe care a primit-o luni din partea Curtii de Apel Bucuresti, in "Dosarul Transferurilor".

Fostul actionar al clubului Dinamo se declara nevinovat si sustine ca deja a inaintat recurs la aceasta decizie.

"Consider hotararea instantei de apel nelegala si netemeinica. Am declarat recurs in cursul zilei de azi, recurs pe care il voi motiva dupa ce voi vedea motivarea instantei de apel. Imi sustin nevinovatia si arat ca toate activitatile mele in legatura cu transferurile fotbalistilor ce fac obiectul dosarului s-au circumscris strict prevederilor legale. Nu am de facut mai multe comentarii in acest moment, procedura judiciara desfasurandu-se in continuare", a spus Borcea pentru Mediafax.

Cristi Borcea a fost condamnat luni la sapte ani de inchisoare cu suspendare de Curtea de Apel Bucuresti, in "Dosarul Transferurilor". De asemenea, Borcea e obligat sa plateasca 600.000 de lei catre ANAF si 265.000 de lei catre Liceul Sportiv Banatul.

Alaturi de Borcea au mai fost condamnati in acelasi caz Ioan Becali (8 ani de inchisoare cu executare), Victor Becali (7 ani de inchisoare cu executare), George Copos (5 ani de inchisoare cu executare), Mihai Stoica (4 ani de inchisoare cu executare), plus Gica Popescu, Gigi Netoiu si Jean Padureanu, care au primit cate trei ani de inchisoare cu suspendare.

Fratii Becali, Borcea, Copos si Meme, condamnati la inchisoare cu executare!

Cristi Borcea pleaca din tara?

Deciziile Curtii de Apel Bucuresti nu sunt insa definitive si pot fi atacate cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Borcea declaratie condamnare inchisoare, #Cristi Borcea condamnat inchisoare , #stiri Cristi Borcea