Coltescu: Imi platesc singur ratele

Joi, 24 Aprilie 2008, ora 11:27
1671 citiri
Coltescu: Imi platesc singur ratele

Arbitrul Sebastian Coltescu a infirmat acuzele lui Cristi Borcea, care i-ar fi reprosat ca ia dat bani pentru a-si plati ratele la o masina Mercedes C Klasse. Centralul craiovean a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, ca isi achita singur ratele, dar a recunoscut ca in iarna n-a avut bani sa-si plateasca intretinerea, fiind nevoit sa inchida caloriferele.

"Trebuie sa fac lumina, odata pentru totdeauna, pentru ca, sincer, m-am saturat sa tot aud numai aberatii. Ba ca nu stiu cine imi plateste nu stiu ce, ba ca alt conducator mi-a cumparat masina". Arbitrul a recunoscut ca a avut grave probleme financiare in iarna, dar a afirmat ca atunci a fost ajutat de parinti, pe numele carora este facut si creditul pentru masina.

Pe de alta parte, Coltescu a vorbit si despre problemele sentimentale, care l-au afectat dupa despartirea de sotie, anul trecut. "Nimeni nu stie ca eu merg de doua ori pe saptamina la psiholog", s-a destainuit arbitrul.

Centralul craiovean a descris in amanunt situatia sa materiala modesta si a dezvaluit ca in afara banilor castigati din arbitraj, mai incaseaza doar cate 3,8 milioane de lei pe luna, din ajutor de somaj.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
#Sebastian Coltescu, #arbitraj, #bani , #stiri Cristi Borcea