Reactiile oficialilor dinamovisti dupa decizia UEFA

Marti, 25 August 2009, ora 15:59
1444 citiri
Reactiile oficialilor dinamovisti dupa decizia UEFA

Presedintele executiv al "cainilor", Cristi Borcea, spune ca rasufla usurat dupa sentinta dictata de UEFA.

"Rasuflu usurat. Este o decizie corecta, nu avea cum sa fie mai dura pentru ca nu au fost incidente grave. Daca in doi ani vom mai vea vreun eveniment va fi foarte grav. Suporterii trebuie sa fie alaturi de echipa", a spus Borcea la Sport.ro, imediat dupa aflarea deciziei.

Actionatul dinamovist Vasile Turcu spune ca formatia din Stefan cel Mare trebuie sa spere in continuare la calificare, chiar daca au pierdut mansa tur cu 3-0, ca urmare a deciziei forului european.

"Trebuie sa fim increzatori! Mai avem sanse si poate joi vom reusi o minune. Emotiile au fost foarte mari, se putea si mai rau de atit. De acum inainte, firmele de paza isi vor face treaba", a spus Vasile Turcu la Sport.ro.

"Decizia este corecta, o respectam, iar pe viitor vom imbunatati securitatea la partidele din Stefan cel Mare. Deciziile se vor lua in Consiliul de Administratie.

Vad ca toata lumea e nemultumita de pedeapsa primita de Dinamo, ca ar fi trebuit sa fie mai drastica. Vad ca nu se cunoaste regulamentul. Mai drastica era daca existau violente.", a declarat Ionel Ganea la Realitatea TV.

Comitetul Executiv al UEFA s-a intrunit marti pentru a decide sanctiunile ce vor fi aplicate clubului Dinamo Bucuresti pentru incidentele provocate de fani la partida din Stefan cel Mare cu Slovan Liberec.

Astfel, conform hotararii forului european, Dinamo a pierdut meciul cu Slovan Liberec cu 3-0 la masa verde si va juca 3 partide cu portile inchise. La acestea se adauga si o amenda in valoare de 50.000 de euro.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#cristi borcea, #vasile turcu, #decizie UEFA Dinamo , #Vasile Turcu