Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mutu si Chivu vorbesc despre drama lui Mihaita Nesu

Marti, 17 Mai 2011, ora 21:00
2558 citiri
Mutu si Chivu vorbesc despre drama lui Mihaita Nesu

Adrian Mutu si Cristi Chivu, liderii actualei generatii de fotbalisti romani, au vorbit despre drama pe care o traieste fundasul Mihaita Nesu, accidentat foarte grav in Olanda.

Cei doi internationali romani cred ca fotbalistul lui FC Utrecht isi va reveni pana la urma, ajutat de familie, dar si de toti cei care il sprijina moral.

"Eu il cunosc personal pe Mihai si cred ca personalitatea sa il va ajuta foarte mult in procesul de recuperare. Stiu cum e si sunt convins ca va reusi. Asta si faptul ca are alaturi de el o familie minunata. Sanatatea e cel mai important lucru pentru un om", a declarat Cristi Chivu la B1 TV.

La randul sau, Mutu crede ca Mihaita se teme ca nu va mai putea juca fotbal vreodata, insa spune ca acest lucru devine neimportant atunci cand vine vorba de sanatate.

"E o situatie delicata si imi pare extrem de rau pentru ce a patit Mihai. Cred ca atasamentul de care dau dovada fanii si colegii de echipa il va ajuta. Cred ca faptul ca el e un baiat optimist ii face bine. Cred ca in acest moment cel mai mult il sperie riscul ca nu ar mai putea juca fotbal. In momentul asta nu cred ca fotbalul e cel mai important, dar probabil ca asta pierde el cel mai mult. Fotbalul e viata lui si cred ca-l macina asta. Important e ca familia sa-l faca sa inteleaga ca nu numai fotbalul e important. La mine a fost altceva. Eu ma antrenam normal, nu putem sa comparam situatiile. Am ramas socat cand am auzit. Nu-mi venea sa cred. Mi s-a facut pielea gaina", a spus si Adrian Mutu.

Noutati despre starea lui Mihaita Nesu

Afla modul incredibil prin care comunica Mihaita Nesu

Mihaita Nesu a fost operat marti, dupa ce s-a ciocnit cu un coechipier in timpul unui antrenament si nu s-a mai putut ridica de pe gazon.

Fotbalistul roman, care a strigat imediat dupa accidentare ca nu-si mai poate misca mainile si picioarele, a fost transportat la spital cu o fractura in zona cervicala.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mutu Chivu accidentare nesu, #Mihaita Nesu accidentat Olanda, #Mihaita Nesu spital Olanda , #accidentare