Cristi Chivu se retrage din activitate!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 21:21
2595 citiri
Cristi Chivu se retrage din activitate!

Cristi Chivu a decis sa isi rezilieze contractul cu Inter Milano si sa retraga din activitate in perioada imediat urmatoare.

Macinat de o accidentare la unul din degetele piciorului drept, fostul capitan al nationalei Romaniei nu a putut evolua in inciun meci in acest sezon.

Desi a suferit mai multe operatii, ultima la o clinica din Statele Unite, verdictul medicilor a fost unul teribil pentru Chivu. Potrivit jurnalistului Massimiliano Nebuloni, de la Sky Sports Italia, acestia i-au transmis fundasului ca accidentarea este mult prea serioasa si ca nu mai are sanse sa joace fotbal la nivel inalt.

Cristi a luat apoi legatura cu oficialii lui Inter, demarand negocierile pentru rezilierea contractului scadent in vara.

Presa din Italia: Veste trista de la Chivu

Nu va ramane somer

Desi va renunta la cariera de jucator, Chivu intentioneaza sa ramana in fotbal, el urmand a ocupa o functie de conducere in cadrul FRF, daca Gica Popescu va castiga alegerile din martie.

"Chivu se va alatura echipei lui Gica Popescu", a anuntat impresarul sau, Victor Becali, la Sport.ro.

Cristi isi daduse acordul de a face parte din conducerea FRF, urmand a prelua postul de director al Departamentului de Relatii Internationale, insa isi dorea sa duca la bun sfarsit contractul cu Inter, sperand chiar sa prinda cateva meciuri pana la finalul sezonului pentru a-si face o retragere de gala.

In varsta de 33 de ani, Cristi Chivu este unul dintre cei mai titrati fotbalisti romani.

A castigat titlul, cupa si supercupa in Olanda, cu Ajax, echipa al carei capitan a fost, a castigat Cupa Italiei cu AS Roma, dupa care a trecut la Internazionale Milano, echipa cu care a obtinut trei titluri de campion al Italiei, doua Cupe, doua Supercupe, Liga Campionilor si Campionatul Mondial al Cluburilor.

A fost desemnat cel mai bun fotbalist din campionatul Olandei in 2002, a fost ales in echipa anului 2002 de catre UEFA si a fost cel mai bun fotbalist roman in 2002, 2009 si 2010.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cristi Chivu retrage, #Chivu retrage fotbal, #Chivu renunta fotbal, #Chivu director FRF, #Chivu accidentat 2013 , #Inter Milano