Chivu revine la nationala sau interesul poarta fesul

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 15 Martie 2012, ora 09:43
2550 citiri
Chivu revine la nationala sau interesul poarta fesul

Cristian Chivu este aproape de a reveni la echipa nationala, la aproape un an dupa ce si-a anuntat retragerea din prima reprezentativa. Fostul capitan al "tricolorilor" este gata sa imbrace din nou tricoul Romaniei, insa are si un interes.

Miercuri seara, selectionerul Victor Piturca a dezvaluit faptul ca fotbalistul este gata sa revina la lot. In stilul sau, tehnicianul a transmis ca presa a avut un rol major in decizia de retragere a fundasului si acum tot presa trebuie sa il roage pe interist sa treaca peste problemele din trecut.

"Eu stiu nemultumirile lui. Cel mai mult a suferit cand a fost pus la zid de presa. Cred ca el se mai gandeste la revenire. Nu se poate sa nu se mai gandeasca la asta. Ma gandesc ca viseaza si el: Sa vin, sa se roage astia de mine, sa fiu cel mai bun", spune Piturca.

De fapt, Chivu are nevoie de echipa nationala mai mult decat are nevoie nationala de Chivu. Ajuns in ultimele 3 luni de contract cu Inter, Cristi va fi, foarte probabil, nevoit sa isi gaseasca o noua echipa, una care sa ii plateasca un salariu apropiat de cel pe care il are la "nerrazzuri".

Echipe interesate sunt, mai ales ca romanul nu va costa nimic, dar la 31 de ani este aproape imposibil sa semnezi o intelegere pe macar 3 sezoane avand si un salariu de peste 3 milioane de euro anual.

Insa, un international liber de contract, experimentat, nu batran, ar putea suna foarte bine pentru multi antrenori din Europa. Asa ca, subit, Chivu se gandeste sa ne faca un munte de bine si sa revina la nationala!

In mod cert, Victor Piturca nu s-ar fi hazardat in a face asemenea declaratii daca nu avea semnale clare din partea jucatorului, direct sau prin impresarii sai, ca este dispus sa revina la nationala. Acum, tot ce mai trebuie este motivul.

Iar daca presa a fost cea care l-a facut sa renunte, nu faptul ca nu putea "duce" din punct de vedere fizic meciuri la club si prima reprezentativa, atunci tot presa sa il aduca inapoi! Ceva in genul lui Hagi, doar ca putin mai profitabil pentru jucator si nu atat de avantajos pentru noi.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Chivu revine nationala, #Cristi Chivu echipa nationala, #chivu piturca echipa nationala , #nationala