Mesaj emotionant dupa retragerea lui Chivu

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 07:35
2786 citiri
Mesaj emotionant dupa retragerea lui Chivu
Foto: Yahoo News

Cristi Chivu a anuntat oficial, luni, ca renunta la cariera de fotbalist. Un fost coechipier al acestuia a comentat intr-o maniera emotionanta retragerea fostului capitan al Romaniei.

Ciprian Marica a fost coleg cu Chivu la prima reprezentativa timp de opt ani iar anuntul retragerii lui Cristi l-a impresionat.

Atacantul lui Getafe spune ca accidentarile i-au marcat cariera fostului fundas si ii transmite acestuia ca a fost o onoare sa fie colegi la nationala.

"Cristian Chivu s-a retras la doar 33 de ani. Accidentarile l-au macinat, fotbalul nu e un sport usor, asa cum crede multa lume. Am vazut discursul sau de despartire, incheiat cu lacrimi in ochi si am fost impresionat! Un om deosebit si un coechipier pe care te poti baza in orice situatie! Mult succes, Cristi, in tot ce vei face de acum! Sunt mandru ca am impartit acelasi vestiar cu tine!", a scris Marica pe un site de socializare.

Chivu si-a reziliat contractul cu Inter. Mesaj emotionant din partea clubului italian - oficial

Cristi Chivu si-a reziliat, luni, contractul cu Inter Milano. Imediat, el a anuntat ca renunta la cariera de fotbalist.

In varsta de 33 de ani, romanul nu a evoluat nici macar un minut in acest sezon, luptandu-se cu o accidentare care, pana la urma, l-a fortat sa agate ghetele in cui.

Chivu isi anunta retragerea din fotbal: Tata, sper ca esti mandru de omul care am devenit!

Chivu va ramane implicat in fotbal si dupa retragere, el urmand a prelua firma de impresariat a fratilor Victor si Ioan Becali, pe care o va conduce alaturi de agentul italian Pietro Chiodi.

Italienii l-au facut pe Chivu sa planga cu un subiect delicat (Video)

Desi nu are inca licenta de impresar, Cristi si-a inceput activitatea in urma cu cateva saptamani, cand l-a convins pe stelistul Florin Gardos sa nu isi schimbe impresarul dupa arestarea fratilor Becali.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Chivu retragere fotbal, #Chivu contract Inter, #Marica Chivu nationala Romania , #nationala