Revine Chivu la nationala?

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 08:54
3035 citiri
Revine Chivu la nationala?

Cristi Chivu ar putea reveni la echipa nationala a Romaniei dupa ce in luna mai si-a anuntat retragerea.

Fundasul echipei Inter Milano a fost auzit facand o afirmatie care pare sa readuca in discutie revenirea la nationala, insa a precizat ca n-a fost cautat de nimeni pana acum.

Fostul capitan al primei reprezentative a fost recent in Romania, unde a participat in calitate de nas la ceremonia botezului fiicei lui Daniel Niculae si a dat de inteles, intr-un cerc restrans, ca se gandeste la o revenire printre "tricolori", informeaza Prosport.

In acelasi timp insa, Chivu a mentionat ca nu a fost contactat pana acum de cei din Federatia Romana de Fotbal pentru o discutie concreta privind viitorul sau la echipa nationala.

"Ca sa ma gandesc daca as mai veni sau nu, ar trebui sa fiu sunat.", ar fi spus Cristi conform sursei citate.

Cristi Chivu si-a anuntat retragerea din echipa nationala pe 21 mai 2011, cu doua saptamani inainte de meciul Romania - Bosnia de la Bucuresti. Selectionerul echipei la acea vreme era Razvan Lucescu.

Fundasul lui Inter a jucat 75 de partide pentru "tricolori" in perioada august 1999 - mai 2011 si a participat la doua turnee finale ale Campionatului European (2000 si 2008).

Situatie incerta la Inter

Jucatorul in varsta de 31 de ani se afla in ultimul an de contract cu Inter Milano si ar putea pleca inca din aceasta iarna de la trupa lui Moratti. De serviciile romanului sunt interesati olandezii de la Ajax Amsterdam, in timp ce fostul impresar Ioan Becali a anuntat ca va incerca sa-l dupa la Real Madrid.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Echipa italiană Inter Milano a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea Cagliari, în etapa a 32-a din Serie A. Marcus Thuram a deschis scorul la Milano în...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Chivu revenire nationala, #Chivu nationala Romaniei, #Cristi Chivu, #Inter Milano , #nationala