Chivu a luat o decizie radicala - anuntul facut de apropiatii sai

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 17:50
5133 citiri
Chivu a luat o decizie radicala - anuntul facut de apropiatii sai
Foto: Daily Record

Unul dintre prietenii lui Cristi Chivu din lumea fotbalului a dezvaluit decizia pe care fostul fotbalist a luat-o.

Desi spunea ca vrea sa devina impresar sau chiar antrenor, Cristi Chivu nu va mai reveni in fotbal, a dezvaluit fostul director sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar.

Acesta a afirmat ca Dinamo i-a facut o oferta lui Chivu, pentru un post in conducere, dar fostul international a refuzat.

"Eu am vorbit cu Cristi si i-am trasnmis ca e dorit la Dinamo, dar momentan Cristi nu vrea sa intre in fotbal. Eu am baut o cafea inainte de Sarbatori, si chiar daca nu mai este momentan interesat de fotbal, il vad in fotbal, ar fi un ajutor pentru fotbalul romanesc. Am discutat si cu domnul Negoita sa vina intr-o functie executiva, dar au ramas doar discutii, il vad si conducator si antrenor", a spus Bobar pentru ProSport.

Fostul mare fotbalist s-a retras din activitate in martie 2014, din cauza unor probleme la un deget de la piciorul drept.

Chivu s-a operat prima data la acest picior in august 2012, a mai suferit patru interventii chirurgicale, insa nu si-a mai putut reveni.

Din cauza complicatiilor, medicii americani l-au avertizat pe Chivu ca exista pericolul sa nu mai poata sa mearga vreodata.

E romanul cu cele mai mari castiguri din fotbal

La retragerea din activitate, Cristi Chivu a devenit jucatorul roman cu cele mai mari castiguri acumulate strict din fotbal. In ultimii 15 ani, cu tot cu bonusuri, veniturile sale au depasit 50 de milioane de euro, fapt ce-i asigura linistea financiara pentru tot restul vietii.

Salariile lui Chivu:

1996-1998 (CSM Resita): 24.000 dolari

1998-1999 (Universitatea Craiova): 60.000 dolari

1993-2003 (Ajax Amsterdam): 3,6 milioane dolari

2003-2007 (AS Roma): 12 milioane euro

2007-2014 (Inter Milano) 32 milioane euro

In ultimii ani, Cristi Chivu s-a gandit tot mai des la retragerea din fotbal, astfel ca a inceput sa-si investeasca banii castigati in bunuri imobiliare.

Chivu are locuinte in Bucuresti, Roma, Milano si Timisoara.

Totusi, cea mai scumpa investitie a fost facuta la Corbeanca, pe o locuinta pentru care a platit 4 milioane de euro.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cristi Chivu retragere, #Cristi Chivu revenire fotbal , #stiri Cristi Chivu