Chivu face o declaratie superba dupa atentatele de la Paris: Doar atat imi mai doresc!

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 21:23
6576 citiri
Chivu face o declaratie superba dupa atentatele de la Paris: Doar atat imi mai doresc!
Foto: Hepta.ro

Fostul capitan al echipei nationale, Cristi Chivu, a facut o declaratie superba dupa atentatele ce au avut loc vineri seara la Paris.

Chivu a afirmat ca singura dorinta pe care o mai are in momentul de fata este aceea ca fetele sale sa traiasca intr-o lume fara razboaie si atentate.

"Nu mi-ar fi fost frica sa joc dupa aceste atentate, daca eram cu zece ani mai tanar. Dar mi-e frica de altceva. Mi-e frica din postura de parinte. In acest moment, doar atat imi mai doresc: ca fetele mele sa creasca intr-o lume asa cum visam noi", a spus Chivu, intr-un interviu pentru editia tiparita a cotidianului Gazzetta dello Sport.

Franta este in doliu dupa valul de atacuri sangeroase de vineri noaptea, cand 129 de persoane, printre care doi romani, au fost ucise.

Daca in weekend toata lumea a fost in soc, predominand reactiile emotionale si aparand numeroase marturii cutremuratoare ale supravietuitorilor, acum apar noi si noi date despre atacatorii sinucigasi si, in paralel, autoritatile fac arestari si cauta teroristi si in gaura de sarpe.

Atentate teroriste la Paris: Vezi firul evenimentelor, operatiunile ce-au urmat si marturiile supravietuitorilor

In Franta, a fost declarata stare de urgenta si au fost reintroduse controale la frontiere, situatie ce e posibil sa fie prelungita pentru mai multe luni. Bernard Cazeneuve, ministrul francez de Interne, a declarat ca 23 de persoane au fost retinute luni dimineata si 31 de arme, printre care si arme de razboi, au fost confiscate de autoritatile franceze.

De asemenea, Cazeneuve a mai precizat ca, in decurs de 48 de ore, de la comiterea atentatelor teroriste din Paris de vineri seara, 104 persoane care "fac obiectul unei atentii speciale din partea autoritatilor franceze" au fost plasate in arest la domiciliu.

C.S.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Cristi Chivu atentate Paris , #stiri Cristi Chivu