Adomnitei: Catalin Croitoru e comunist, nu eu

Miercuri, 23 Aprilie 2008, ora 19:26
3888 citiri
Adomnitei: Catalin Croitoru e comunist, nu eu

Ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, a declarat ca nu el, ci liderul sindical Catalin Croitoru este un "comunist autentic", precizand ca nu are rost sa dea atentie afirmatiilor acestuia care sunt facute pentru a primi functia de ministru al Educatiei, se arata intr-un comunicat citat de Newsin.

"Dumnealui demonstreaza prin tot ce face si spune ca este un comunist autentic, ca sistemul opresiv i-a servit drept carte de capatai. Mi se pare inutil sa dau atentie unui om a carui singura calitate este slujul facut stapanilor lui, in schimbul fotoliului de ministru al Educatiei", a subliniat Adomnitei.

In plus, el considera ca liderul Federatiei Educatiei Nationale (FEN), Catalin Croitoru, a tradat interesele cadrelor didactice, preferand sa se inroleze in PD-L.

"Pe el nu-l intereseaza absolut deloc ce se intampla cu profesorii din aceasta tara, cu scolile romanesti, cu evolutia calitatii educatiei, cu necesitatea crearii unui cadru legal pentru sistemul de invatamant", a mai spus ministrul Educatiei.

Liderul FEN, Catalin Croitoru, recent inscris in PD-L si numit sef al Comisiei de educatie din partid, a afirmat, miercuri, ca ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, si-a facut un bilant la un an de activitate demn de un prim-secretar al PCR si ca ar fi mai bine ca acesta sa demisioneze din functie.

Croitoru a facut un alt bilant de activitate a ministrului, spunand ca printre "performantele" acestuia se numara neglijarea investitiei in resursa umana, umilirea permanenta a profesorilor prin perpetuarea unui sistem de salarizare nemotivant si refuzul de a promova o noua Lege a salarizarii in acest domeniu.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#comunist, #cristian adomnitei, #Catalin Croitoru , #ministrul Educatiei